Senin Rejimini de Şimdi Diyen Okumasın Anacım:-)

Temmuz 23, 2015

Rüzgârlı ve güzel bir sabah. Balkon kapılarından birisini kapattım üşüdüğümden :-) Yaz günü nasıl bir mutluluktur bu :-)

Çocuklar annemde, Can henüz dönmedi. Evim dün temizlendi. Tam sabah keyfi yapmalık. Arada böyle tek başıma anlar beni kendime getiriyor. Çok uzarsa da kendimden götürür eminim :-)

Dün o pizzadan minicik bir parça bile almamayı başardım. Ama sonrasında o kadar çok bir şeyler yedim ki, pizza yiyeydim daha mı iyi olurdu bilemiyorum şu an:-)

Şimdi gidip yulaf kepeğiyle kocaman bir omletimsi şey yapacağım. Yanına da bir sürü domates , salatalık. Mutfaktaki baklava ve şekerpareyi de görmezden gelebilirsem , tamam:-) Aslında o tatlıları hâlâ yememiş olmam rejim yapabildiğime dair bir umut barındırmama sebep oluyor. Zira ben açken tatlıya dönüp bakmam, tokken yumulurum. Demek tok hissetmemişim kendimi:-)

Hepinize günaydın:-)

Huzurlu bir güne açılsın sabahınız:-)




Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. Günaydın Handan.. Ne olacak bizim bu halimiz böyle:) Ama ben doktora gittim ve insülün direnci için ilaç başladı. İlaç kullanmak istemiyorum ama zorunda olduğumu söyledi. Geçici bir süre kullanacakmışım ve bana hayati cümleyi söyledi "10 kilo civarı verirsin" :) İnsilününe bi baktır derim ben. Çünkü açken şekere gömülmek bir işaret olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Kadriye, umutla gidip yok tiroid yok şeker baktırdımdı ama benimkisi sadece yavaş metabolizma:-) Açken şeker istemiyorum zaten, yüzüne bile bakmam, yemeğin üzerine canım çekiyor.

      On kilo ha, haydi bakalım :-)

      Sil
  2. Günaydın :)) O rüzgar eserken kahve içip kitap okunsa, offf :))
    Bence eve abur cubur tatlı almamak lazım başlarda bir de az yemek de sakıncalı sanki daha sonra başka şeyler yedirtiyor kendimden biliyorum :))
    Sağlıklı ve doyurucu yemekler yaşasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi balkinda kahvaltı yapıp geldim Şenay, çok güzeldi serin serin:-)

      Akşamları leblebi yemek çok iyi geliyor bana aslında. Bir de mümkün olduğunca ızgara et falan lâzım ki hem kaslar erimesin kilo verelim derken hem de tok tutuyor. Ben dün gece taze fasülye yiyince tutmadı tabi, neyse haslanmış mısır vardı imdadıma yetişti. En azından saldıracağım diğer yiyeceklerden iyidir :-)

      Sil
    2. Handancigim,misir Kilo verme süresince sakincali bir yiyecektir dikkat.

      Kolay gelsin diyorum...Ben tatil sonrasi Sana eslik edecegim :)

      Sil
    3. Biliyorum ama, o sırada şekerpare, ev yapımı baklava ve su böreğine saldırma isteğim gözönüne alınırsa mısır aralarında en masumu kaldı Şule :-) Sen dönene kadar ben pes etmem umarım:-)

      Sil
  3. Handan gece yatmadan evvel tarcınlı süt içiyorum. Tok tutma özelliği var şeker dengelemenin yanında.
    Olacak olacak bu sefer tatlılara dokunulmamış, buram buram kokan pizza ucundan bile yenmemiş, bunlar zafer işareti gibi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süte katmak aklıma gelmezdi Sevinç, meyvelerin üerine serpip yemişliğim vardır ama . İyi fikir :-)

      Bakalım, bugün bizimkiler geliyor. Asıl Can'la yanyanayken dikkat etmem gerek. Onunla sofrada muhabbet etmeyi kesip masadan hemen kalkmam lâzım:-)

      Bayram kilosu gitti, şimdi asıl rejim başlıyor:-)

      Sil
  4. Handancım yazlıktayım bana mail adresini yollasana sana instagram bilgilerimi yollayım

    YanıtlaSil
  5. Senin kadar azimli bir kadin bunuda basarir, ben sende o isigi gordum:) Tatliya dokunmamissin, pizzayi yememissin, eee daha ne olsun, bol limonlu su ic. Limonlu su seni yemekten alikoyacak hemde su kaybin olmayacak. Incecik resimlerini bekliyorum ona gore:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elli denememden bir tanesinde moda giriyorum işte Mevlüde:-) Limonlu su sabahları yürüyüşe çıkmadan içsem iyi olacak aslında, onu da yazdım listeme:-) Valla çok incecik olmasa da eh işte hale gelsem yeter bana. Aslında mesele dizlerimde, ağırlaştıkça dizler isya ediyor.

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Başlangıç iyi gibi umarım devamı gelir Mehtap:-)

      Sil