Ortaya Karışık

Ocak 27, 2013

Çocuklar salı gününden beri evde, fonda sürekli bir mızıltıyla yaşamaktan o kadar yorulmuşum ki bu sabah Metehan dersaneye gidince kendime geldim biraz.

Bu hafta gezinmekten doğru dürüst mutfağa giremedim. Biraz önce sulu kar mı yağıyor falan demeden kendimi dışarı atıp pazara gittim. Birazdan mutfağa geçip aldıklarımı buharda pişirip, yıkayıp falan hazırlayacağım. Bu hafta rejime lafta değil gerçekten başlamak istiyorum artık. Malum ben Handan, 35 yaşındayım ve oburum anacım. (Parmak hesabı yapma yaşımla ilgili, tı tı tı:) Dirhem dirhem verdiklerimi okka okka almak suretiyle geçen seneki halime dönmek üzereyim. Acil plan yapmam lazım.

Bunun dışında ne yapıyorsun derseniz, evdeki seyredilmemiş dvd lere el atıyorum bu hafta.


Pek savaş filmi hayranı olduğum söylenemez ama kadın yönetmen tarafından çekilmiş oscarlı bu filmi merak ediyordum. Düşündüğümden daha çok beğendim doğrusu.


D&R de bakarken gördüğüm bu filmin de konusu ilginç geldi. Senaryosu Pulitzer ödüllü bir kitaptan uyarlanmış , bitkilerin, hayvanları ve hatta güneşin olmadığı bünyada bir baba ile oğulun hayatta kalma çalışmalarını seyrederken insanın yüreği sıkışıyor.

Havadan sudan rejimden filmden ortaya karışık sunduğum yazım bugünlük bu kadar.

 Metehan gelir birazdan. Başlar bizim evde "Abim benimle oynamıyor." , "Bilgehan sözünü tutmadı" mızıltıları. Nirvanaya ulaşacağım yakında. Sabır, ya sabır...

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Sen böyle yazdikca (cocuklarla ilgili) benim icim ciz ediyor... Büyük oglumu artik hic göremiyorum sayilir, belki yilda 1-2 kez. Ufaklik da birkac hafta bende , birkac hafta babasinda, onu da özler oldum. O ikisinin de birarada yanimda olduklari... doya doya gördügüm zamanlari öyle özlüyorum ki.. aralarindaki kavgalari, mizmizlanmalarini bile...:( bak yine kötü oldum simdi...


    Diyete devam! Bu gece nöbette ben de yazarim birseyler, haftalik bilanco zamani...

    YanıtlaSil
  2. Ayşecim ya bir haftadır bağrına bağrına bir hal oluyorum,hani gitseler de özlesem modundayım desem yalan olmaz. Bu gece erken yatıp iyi bir uyku çekersem yarın daha sabırlı olurum belki :)

    YanıtlaSil
  3. ben her pazartesi başlayıp salı bozanlardanım fazla 10 kilo var :( bir türlü veremiyorum umarım sen başarabilirsin

    YanıtlaSil
  4. Geçen sene başarmıştım, bu sene de bir havaya girsem yine başarırım gibi geliyor da havaya giremedim hâlâ :)

    YanıtlaSil