Dağınık

Haziran 06, 2006

Annem telefon ettiğinde mutfakta , yıkadığım çay kabını kuruluyordum. "Ben hâlâ yatağımı yapamadım" dedi bana. " Ben yatağımı yaptım" derken aklıma geldi ki hayır yapmamıştım. Evet o odaya girdim, yatağı yapmak için. Sonra komidinin üzerindeki oyuncağı Metehan'ın odasına götürdüm. O sırada yerdeki kıyafetlerini gördüm, alıp onları çamaşır odasına gittim. Oradaki ütülenmiş çamaşırlarla geri dönüp Bilgehan'ın dolabına onları yerleştirdim. O sırada Bilgehan kitabına yapıştıracağı çıkartmaları sordu, ona yardım etmek üzere salona yöneldim. Dönüşte banyo kapısı açıktı, çamaşırsuyu dökeyim lavaboya dedim. Oradaki boş sıvı sabun kabını görünce çevredeki diğer boş kapları topladım atmak için. Mutfağa gidip onları koyacak torba alacakken, dün yaptığım alışveriş sonrası aldığım çayları gördüm. Bunları da boşaltayım hepsini atarım diye aklımdan geçirdim. Onları boşaltacakken, çay kaplarını yıkamaya karar verdim.

:-)

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Ah be Handan , bırak şu işleri desem de bırakılmaz değil mi ?

    Şunu yapayım derken başka bişey çıkıyor , bunu bitireyim derken başka bişey..

    Ya zor iş valla..

    Karizması da yoktu değil mi ? hahaha

    YanıtlaSil
  2. Bitmiyorlar, hiç ama hiç bitmiyorlar.

    YanıtlaSil
  3. ayyyy çoook çalışmak lazımm çoookk:(((

    YanıtlaSil
  4. İnsan çalışınca daha planlı programlı oluyor Handan. evdeyken bende işleri baya seriyorum. O zamanda nereden başlayacağıma karar verirken oradan oraya sürükleniyorum. kolay gelsin. Kadın ve anne olarak üzerimize yüklenen bu sorumlulukta hepimize kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  5. İnsan çalışınca daha planlı programlı oluyor Handan. evdeyken bende işleri baya seriyorum. O zamanda nereden başlayacağıma karar verirken oradan oraya sürükleniyorum. kolay gelsin. Kadın ve anne olarak üzerimize yüklenen bu sorumlulukta hepimize kolay gelsin.

    YanıtlaSil