Sizce Ben

Ekim 19, 2023

Bilgehan hazır yokken onun odasını temizleyip, sabah pazardan aldıklarımı yıkayıp yerleştirip , marketten gelecek yirmi torba parti malzemesini bir yerlere tıkıştırıp üzerine bir de evi korku temalı dekore edebilir miyim ? 

Bu arada çarşafları yıkıyorum.

Evin kalanını yarın temizleyeceğim.

Ve hâlâ aktivite plânlamadım. Kostüm de yok.

Hımmm.

Pekiii.

Neyse biz düne dönelim.

Ortaokul arkadaşlarımla buluşup nefes almadan konuşmak suretiyle dört saat geçirdim. Kırk iki sene olmuş dile kolay. Ne güldük ne güldük. 


Oradan çıkıp Üsküdar'da Metehan'la bir araya gelip Harbiye Açıkhava 'ya gittik. David'ciğim gelmişti. Pandemiden önce rock şarkıları kavırladığı konserine gitmiştik bu konser klasik parçalardan oluşuyordu. Ekim ayında açık havada üşünüyor tabii ki. Neyse ki bi cinlik edip evden çıkarken kocaman çöp torbası sıkıştırmıştım çantama. Yağmur yağarsa ( Gün boyu yapıp durdu zira) bacaklarımızın üzerine örteriz diye düşünmüştüm. Hiç koltukların ıslak olacağı aklıma gelmemiş . Neyse bizim torba iki koltuğu bir güzel kapladı koltuğa oturup ıslak totoyla fırlayanlardan olmadık.

Haa, konserin kapısını erken açmamışlar, Nişantaşı'ndan inerken bir yerde kuyruk gördük, dolmuş kuyruğu mu ne bu diye bakarken meğer konser kuyruğuymuş. Tekrar geri yukarı çıkmayıp orada durdum. Yanımdaki adam hemen kuyruk arkaya doğru gidiyor dedi. Evet anladım, buyrun siz geçin dedim. İki metre yokuş yukarı geri yürüyecekmişim. Hayır konser biletin var, sıran numaran belli, ha önümde durmuşun ha arkamda. Neydi derdi bilemedim. Kapı açılınca on dakikada girdik içeri zaten. 


Dönüşte taksici sinirimi zıplatmamış olsaydı iyiydi. Neyse anlatıp bi daha sinirlenmiycem.

Yazarken kahvaltım bitti. Çayımı alıp balkonda keyif yapayım. Fırtına öncesi sessizlik. Sonrası iyilik sağlık. Bakalım ne kadar iş halledeceğim, haber veririm bu yazının altında :)

 Güncelleme 1: Saat üç olmuş. Bilgehan'ın odası üstünkörü toplandı. Yerini de süpüreyim diyorum ama hâlâ market alış verişi gelmediğinden kapının çaldığını duymam diye şimdilik bekliyor. Yatak odasının da tozunu aldım. Metehan'ın çarşafları yıkanıyor. Şimdi mutfağa giriyorum. 

Güncelleme 2 : Yeşillikler yıkandı, market alış verişi yerleşti gibi.

Güncelleme 3 : Her zamanki gibi süsleme işi en uzun sürüyor. Zira ben bir süs takıp yarım saat oturuyorum. Beynim de durduğundan aktivite plânlayamamaktayım. Karnım acıktı. Neden bu kadar acıktı bilmem. Gidip kendime bir kahve mi yapsam acaba.


Yine de bayağı iş hallettim. Yarın süsleri ve aktiviteleri halledip, mutfakta bir gün önceden yapılacakları bitiririm. Süpürme işini cumartesiye bırakayım zira ancak akşama kadar temiz kalır. 

Hepinize iyi geceler .

Haaa, unutmadan fotoğrafa tıklayan Viyana tatilinin ikinci videosuna ulaşıp izleyebilir. 


Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. ıslak totoyla fırlayanlardan olmadık.
    :)) iyiymiş:)))
    keyifli dinlemeler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa, üzüldüm ama çok komikti halleri, bir saat totolarına vurdular sanki kuruyacakmış gibi. Islak ıslak oturdular sonra :D

      Sil
  2. Aaa nadıl olur da abinin önüne geçmeye çalışırsıın cıkc cık cık, ama ben temayı çok emrak ediyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma, daha önden seyredebilirim erken girersem belki ...

      Ben de merak ediyorum :D

      Sil