Babam

Ekim 07, 2023


Seninle geçen yirmi dokuz senenin hepsi için minnettarım. Sarılmaların, öpücüklerin, sevgini sonuna kadar hissettirmelerin için minnettarım. Minnettarım "Ölmez Yılan " oyunumuz için. Şarkıların için minnettarım. Elimi tutup okula götürmelerin için minnettarım. Udu elime aldığım ender zamanlarda kemanını kapıp hemen geldiğin için minnettarım. Canım kızım , akıllı kızım, güzel kızım demelerin için minnettarım. Bana bakarken gözlerinde beliren ışık için minnettarım. Sensiz geçen bunca sene boyunca hep kulaklarımda çınlayan sesin için minnettarım. Babam derken yüreğimden yükselen sıcaklık için minnettarım. Yaptığın oyuncaklar için minnettarım. Akşamları "Milyonerciler haydi gelin " diye çağırdığın ve hep birlikte oyun oynadığımız için minnettarım. Kucağına oturtup saatlerce benimle konuşup bir de onları teybe kaydettiğin için minnettarım. Seçip beğenip okuduğum yüzlerce kitabın için minnettarım. Bana yazdığın yazılar ve notların için minnettarım. En güzel şairlerle beni tanıştırdığın için minnettarım. Hep yanımızda olduğun için minnettarım. 

Canım babacığım. İyi ki doğmuşsun. İyi ki benim babam olmuşsun. Senin kızın olduğum için minnettarım. 



Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. Nur içinde yatsın....
    Bu müzik dolu günleri beraber yaşadığınız için şanslısınız.

    YanıtlaSil
  2. Bir Blog'da harika bir paylaşım, nefis bir baba-kız fotoğrafı ve sevgi ile yoğrulmuş bir ömrü en güzel şekilde dile getiren bir video .
    Kısa bir yazıda bir hayatı ne güzel özetlemişsin sevgili Handan. Öyle içtenlikle inanıyorum ki; sevgi, saygı, vefa, güven, hoşgörü, kuşaktan kuşağa aktarılabilen en temel duygular.
    Babalar ve kızları arasındaki sağlam bağlar, iyi ilişkiler geleceğin mutlu yuvalarına da yansıyor. Baban Fethi Karamahmudoğlu Bey ışıklar içinde uyusun. Sevgili annene sağlıklı bir ömür diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. <3 Allah rahmet eylesin Handan'ım, böyle güzel babaya sen de böyle güzel evlât işte <3

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel anlar bırakmış geriye. Mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeldi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının. Hülya

    YanıtlaSil
  6. Ağlamak için bahane arayan ben, dayanamadı okuduklarına.

    YanıtlaSil
  7. Böyle bir baba ile yaşadığın için çok çok şanslısın. Nur içinde yatsın babacığın.

    YanıtlaSil
  8. Geriye bakıp da böyle anımsayabilmek ne güzel bir nimet... Huzur içinde uyusun, ruhu şad olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim hepinize .

    YanıtlaSil
  10. O kadar şanslısın ki ne değerli bir babacığın var 🙏

    YanıtlaSil