O Zaman Mauritius 'daki Son Gün Fotoğrafları da Gelsin mi ?

Mayıs 21, 2023

Gelsin dediğinizi farz ediyorum:)

Son gün akşama yola çıkacaktık. Otelin sahiline gittik sabahtan. Öğleyin Can odaya döndü uyumak için ben sahilde kaldım akşama kadar. Diğer ekiplerden de uzakta ağaç altında tek başıma uzun uzun zaman geçirmek çok iyi geldi.

Akşam herkes heyecanla uçağa sığıp sığmayacağımızı bekliyordu. Ben kaptan eşi olduğumdan en önden yerimi aldım ama anneler alana kadar binmedim uçağa. 

Biliyor musunuz, eğer yer kalmasaydı onlara yapabileceğim çok bir şey yoktu. (Birisine yerimi verebilirdim en fazla ) Ama hepimiz bilet almadan uçağa falan gitmem, bekliyoruz , dördümüz de bilet alıp öyle geçeceğiz diyerek durdum hep birlikte. Zira ekip uçuş hazırlıklarına gittiğinden yanlarında kimse kalmamıştı. Ama sonunda hepimiz bir şekilde o uçağa sığdığında sanki ben yapmışım gibi teşekkür etmeleri yok muydu. Bazen sadece yanında olmak yetiyor aslında insanlara destek olmak için. 

Evet, şimdi ,içlerine en sevdiğim "Acımadı kii acımadı kii " şarkılarımı sakladığım deniz fotoğraflarım gelsin. İstediğinize tıklayıp alınız. Bir anda duruşunuz dikleşip , elimden hiçbirşey kurtulmaz moduna gireceksiniz dinlerken :)










Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Resmen gülerek poz veren balık :)))) Şapşal şey yaaa...
    Teşekkürler Handan, gerçekten iyi geldi şu fotoğraflar... Nice maceralara diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de poz vermiş . Dori'yi hatırlattı bana tipi :D

      Nice maceralar yaşayalım , paylaşalım :)

      Sil
  2. Yine içimi açmayı başardınız hanımefendi :)

    YanıtlaSil
  3. Tabi ki 4. fotoyu çok sevdim ve hemen tıkladım :) Harikasın!

    YanıtlaSil
  4. Yüzmeyi özledim resimleri görünce. Bizde yağmur dinmek bilmedi bu yıl.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada da dinmedi. Kış boyunca kurak olduğundan sesim çıkmıyor ama haziran ayındaki konserde iliklerime kadar ıslanıp üşütmeyi beklemiyordum

      Sil