Özgür Günüm

Ekim 17, 2021


 Bugünü özgür günüm ilan ettim, ergene bağlamayı düşünüyorum. 

Ergene bağlamak,  dört kişilik düşünmeyi bırakıp sadece kendi yapacaklarımı yapmak. 

Yoksa ergenler sabahın sekizinde  kalkıp kirli pizza tepsisi sürtüp pazara gitmek üzere hazırlanmazlar, biliyorum ama. Yapmak zorunda değilim modunda kalkınca amaaan bütün gün benim zaten, yapiim de aradan çıksın diyorum ilginç bir şekilde. 

Şimdi pazara gideceğim, dönüşte fırına uğrayıp yeniden düzenli beslenmeye başlama öncesi son günümün tadını çıkartacak şeyler alacağım, eve dönüp keyfime bakacağım.

Telefonumdaki bütün oyunları sildim, hahah, oynayacak bişey bulamadıkça yazı yazıyorum, kitap okuyorum, yakında yapbozun başına bile geçerim.

Yağmurlu bir sabah. Yeni kitabıma gömülmek için harika bir ortam. 

Hepinize mutlu pazarlar.

Siz de bırakın çamaşırı bulaşığı, bugünü,  hiç değilse bir kaç saatini kendinize ayırım. Dale Carnegie'nin Üzüntüyü Bırakıp Yaşamaya Bak kitabında söylediği su geçirmez bölmelerden birisinin içine girip ergene bağlayın. Bak valla düşünüp niyet etmesi bile güzel.

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Yahu "sıkılmak" diye bir şey vardı, birden onu hatırladım şimdi!!! Yani canımız sıkılırdı bir zaman.. Çocukken bilemedin ergenken en son başıma gelmişti sanırım..
    Ay Handan umarım güzel geçmiştir günün :)

    YanıtlaSil
  2. Handan ya, efsane bişey öğrendim bu yazından, helal olsun sana, becerebildiğim ilk gün haber vericem sana ;))Hımmm...Ergen olmak ha ;)) Yaşasın...

    YanıtlaSil
  3. Ben de bağımlısı olduğum oyunu 28. kez telefonumdan sildim :-) Bir daha asla yüklememeyi düşünüyorum. İnşallah başarırım. Artan zamanı daha iyi değerlendirmek istiyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hâlâ yüklemedim ama yine de teledon elimden düşmüyor Şule :/

      Sil