Oradan Buradan

Mayıs 05, 2009

Arkadaş bir yapboz getirdi "Benim için yapar mısın" diye, onun tadını çıkartıyorum. Kendime o kadar çok yaptım ki daha almak istemiyorum. Taşınırken çöpe attıklarım bile var. Yaptıktan sonra bozup yeniden kutusuna koydum bazılarını. Dolayısıyla böylesi çok iyi oldu. Hep yapboz yapıyorum hem de benim evimde ilave karışıklık olmayacak :D

Can'la Yüzüklerin Efendisi günlerimize başladık. Her yıl bir kere muhakkak yapıyoruz. Canımız başka birşey seyretmek istemeyince eski dostlarla buluşuyoruz. Kaç defa seyretik bilmiyorum ama hâlâ keyif veriyor :)

Pazardan madımak aldım. Yahu ben bunu haşlayıp da buzluğa koyduğumu hatırlıyorum ama yemek tariflerinde de hiç haşlamaktan bahsetmiyor. Bir bilene sormam lâzım. Zaten bir pazara gidiyorum bildik bilmedik bütün otlara saldırıyorum. Sonra eve gelince yıka dur işin yoksa :)

Bu saat oldu çocuklarım daha uyanmadılar. Hayret!

Bugün kulak burun boğaz doktoruna gideceğiz. Boğazım bir türlü toparlanmıyor. Fazla konuşmamam için hayatın bana bir oyunu mu bu? Hayır öyleyse de pek işe yaramıyor, susabilir miyim ben hiç?

Hava kapalı. Zaten bu sene bahar gelemedi. Herhalde direk yaza geçiş yapacak.

İşte böyle.

Herkese günaydın.

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. hayat bütün tekdüzeliğiyle devam ediyor,anladığım bu ama varsın böyle olsun,sıhhat olsun,problem olmasın da,ağrıyan bir boğazımız olsun,yıkamakla uğraştığımız otlar olsun:)

    yüzüklerin efendisi benim de bıkmadan izleyebileceğim bir film:)

    YanıtlaSil
  2. Baharın gelememesine ben de takık durumdayım.Hava bi açmadı yahu içim daraldı.Aç güneş aç artık da bahar sevinci yayılsın içimize artık....

    YanıtlaSil
  3. Günaydınım kalmamış canım , akşam oluyooo , ben ancak çıktım blog turuna...
    Hala mı boğaz? Gerçekten iyi uzadı. Alerjik bişey olabilir mi?

    YanıtlaSil
  4. ahh günaydına geç kalanlardanım bende...
    madımak haşlanmıyor ıspanak gibi yapılıyor ama salçalı ve sulu diye biliyorum ayrıca severim afiyet olsun sana canım...
    sevgiyle....

    YanıtlaSil
  5. Hayat bir bakış açısıyla hep tek düze başka türlü bakarsak mucizevi birşey değil mi İvriz? Cahit Sıtkı gibi dersek "Her mihnet kabulüm yeter ki gün eksilmesin penceremden."

    Evet Melek, valla ben sıcak havayı çok sevmem ama artık şöyle bir sıcaktan bunalsam diye düşünürken bulmaya başladım kendimi.

    Boğazımın bir şeyi yokmuş, geçmesi böyle uzun sürermiş bazen Öziiciğim, çok konuşma dedi doktor bana:D

    Evet öyle yapıldığını gördüm, salçalı,sulu pişirdim, bayağı güzel oldu. Ama bir daha ne zaman alırım bilmiyorum :D Birileri pişirsin de getirsin diye düşünüyorum Sibel :)

    YanıtlaSil