Mart 16, 2009

Arada oluyor böyle. Söyleyecek en ufak bir söz bulamıyorum. Möööööle bakıyorum ekrana doğru boş boş.

E yapacak işim var gücüm var, daha fazla yazma keyfimi bekleyemeyeceğim şimdi.

Oğluşumun doğum günü partisi hazırlıklarını yapınca gelirim ben neler yaptığımızı göstermek için. Yine harika bir parti olacak :) Geçen seneki dedektif partisi gibi, ondan önceki seneki orman partisi gibi , daha önceki kızıldereli partisi gibi ...

İşte böyle.

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. :)))) ben kılıklı.. bende yazacak bişi bulamıyorum. ama sen naftalinli yazıları yazmaya bile üşeniyon.sadece başlıklarını vermişşşşş... ben en azından yazıyom. :)))

    YanıtlaSil
  2. Hee blogumdaki yazıyı kaydet tuşuna basarkene, yorum olarak bunu kafama kakacağını biliyodum zati..Kız biliyorsun buluşma saatinden 1.5 saaat önce gelmiştim. Tepeme güneç geçmişti bankta otururken. Zaten sende İstanbul'un normal ikliminde gelmezsin ki. Ya çöl sıcaklarında gelirsin, ya kar fırtınasında gelirsin ya da sel felaketine dönüşen yağmur zamanlarında gelirsin.
    Göslük camlarımda çizikler de var. Ondan biraz flu gördüm ben seni.Sonra ortam çok romentikdi. Solumda deniz, karşımda Barboros Hayrettin paşa heykeli, sağımda mezarlık.. Hülyalara dalmıştım ne diye daldıysam o ortamda... Ayyy hem bi kere çok zayıflamıştın. Ondan tanıyamadım ben seni. Ben biras daha düşüneyim. Başka bahanelerle yine gelcem.
    Çekildi benjamin.

    YanıtlaSil
  3. Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım. Herşeyden değerli onlar :)

    YanıtlaSil
  4. Partiler konusunda çok uzmanlaşmışsın gerçekten,partiler çok güzel olmuş. birgün ihtiyacımız olursa eğer senden yardım alırız :) yani birgün, yani ben doğurursam eğer :)

    YanıtlaSil
  5. He canım çok üşeniyorum. Ay onları bir daha yazmak partiyi hazırlamasından zor. Yeni bahanelerini merakla bekliyorum bu arada :) (Zayıflamıştını çok tuttum tabi, bı yönde devam edebilirsin :)

    Sen bebek işini hallet doğum günlerini düşünme Owl :)

    YanıtlaSil