İstanbul Film Festivali/1

Nisan 17, 2024

Bu sene öyle fazla filme bilet almadım. Pandemide formdan çok düşmüşüm. Bir de internetten bakmak yoruyor beni, kitapçıkla daha keyifli arıyordum. Dört tane filme bilet aldım. Bir taneye de kapıdan şansımı deneyeceğim. Belki canım isterse başka da bakarım.


Bugünkü film çok değişikti. Çünkü film değilmiş :D



Talking Heads grubunun bir konser sırasında belgesel niteliğinde bir filmini beklerken konser izledik :D Grubun da bildiğim tek şarkısı vardı  ama neyse ki müzikleri sevsiğim türdeydi.

İstiklâl Caddesi'nde çalışan bir arkadaşımın öğle tatilinde gelirsin sen diye aklını çelmiştim. Ama sabah Şişli'de bir toplantıda olunca heyecanlı bir geliş oldu :D Hayatının koşusunu yapmış olabilir. Neyse son saniyede girdik içeri.

Yine hiç unutulmayacak bir macera oldu bizim için. Azıcık kendimizi gıpraştırınca ne güzel anlar yaşayabiliyor insan. 

Yarınki film bakalım nasıl çıkacak :)



Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Biliyorsun ki seninle instagramda oldukça aktif konuşuyoruz neredeyse ama bloğuna doğru dürsüt gelmemişim. Çok ayıpladım kendimi. Seninle bir gün şöyle karşılıklı oturup iki lafın belini kırmak nasip olur inşallah:)
    Not: Seninle gittiğin konserlere gidemem ama seversen arka fonda Zeki Müren çalan bir yerde oturup iki kelime konuşmak hoş olurdu sanki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olurdu, yapalım bir gün :) Hoş geldin :)

      Sil