Muayyen Günlerin Gelememe Halleri

Aralık 10, 2021

Kırklı yaşlarımın sonuna doğru kadınsal döngülerimi çözer gibi olmuştum tam.  Benim gibi düzensiz hormonlarınız varsa çözmesi zor oluyo. Meselâ arada gelen kendimi şu pencereden atsam hiç bişey kaybetmiş olmam gibi depresyonlara ne zaman girdiğimi anlamam falan bayağı zaman aldı. İşte tam anladıııım moduna girmiştim ki o da başka moda girdi. Bi baş ağrıları bi sancılar falan. Gerçi sancılar galiba spiralin yan etkisiydi. Kırkımda spiral taktırdıydım. O zamana kadar vücudumda yabancı cisim istemiyorum felan diyordum. Spiralle dört yıl geçirdim. Dört yıl sonra bi çekap yaptırmaya gittiydim. Hahaha, e benim spiral yerinde değilmiş ki. Plasebo etkisiyle korunmuşuz onca yıl :D Hahaha. Neyse konuyu dağıtmayalım.  

Bütün günü regl olmayı bekleyerek geçirdim bugün. Bağ ağrısı tamam ,  yumurtalık sancısı tamam, ama bekliyorum ya gelmiyor. Bende bi gerilim, bi sinir, bi isteksizlik, bi kılını kıpırdatmama hali. Öyle kös kös oturdum. 

Akşam dilime bir şarkı dolandı. Kalkıp fotoğraf albümlerime baktım. Yüzde doksanını Can'ın çektiği fotoğraflarımı derledim. Şöyle bi şey çıktı ortaya. 


Vidoyu yayımlayabilecek miyim bilmiyorum,  instagram hesabımdan bakılabilir burada müzikten engellenirse eğer.

Saat 20.53.  Canım bişeyler yemek istiyor ama hafta sonu işin cılkını çıkartıyorum bari bugün dayanayım. Hoş akşam yemeğinden sonra ekmek arası tahin helvası yemiş biri olarak pek de masum değilim ama saat altıdan beri bişey yemedim tamam mı? 

Yine bi fırtınalar bi lodoslar İstanbul'da. Peşine kar gelse keşke.

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Plasebo etkisiyle korunmuşuz onca yıl :D

    Offf kahkaha attım :)))) Bir de videonun en sonundaki fotoğrafa kalbimi bıraktım 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahkaha atılmayacak gibi değil tabi Manxcat :D

      Ben de sevdim onu :)

      Sil
  2. Ay Handan kahkaha attim valla ya

    YanıtlaSil
  3. umarım daha iyisindir, videoyu çok beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hâlâ bekliyorum, Godot gibi, gelmedi bi türlü :D

      Sil
  4. Ekmek arası helvanın yanında çay var mıydı? Eğer varsa Allah affettsin kalorileri. :D

    YanıtlaSil
  5. Canım tatlı çekince ekmek bile almıyorum, kaşık kaşık yiyorum helvayı. Hele bir de çikolatalıysa. Sonra neden zayıflayamıyorum diye düşünüyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben çikolatayı da helvayı da ekmek arası çok seviyorum :D

      Sil