Koca Günü Öööle Harcadım

Aralık 23, 2021

Günün son altı dakikası.

Göya evimi toparlayacaktım yine kahvaltıdan sonra uyanık kalamadım, uyudum kalktım ayalamadım, sonra bişey yapasım gelmedi derken gün geçti.

İki makina çamaşır yıkadım,  yatak çarşafını değiştirdim, bir de bulaşık makinasını çalıştırdım. O arada The Knight Before Christmas filmini izledim. Bu sonuna kadar izlemeyi başardığım üçüncü yılbaşı filmi oldu. Bir sürüsünü seyredemeden bırakıyorum. Çok az dağınıklık topladım. Dün gece ev süsleme gecemizdi. Video çekmiştim ama telefonumda onu işleyecek boş yer olmadığından duruyor, önce hafızadaki videoları bilgisayara atmam lâzım.

Günün son iki dakikası. Hafiften kar yağıyordu dışarıda. Üzerime battaniye alıp balkona çıkıp izledim biraz. Keşke çok yağsa.

Çok güzel bir filmde kaybolmak istediğim günlerden biriydi bugün .  Sonra balkonda kar tanelerini izlerken içinde olduğum filmin güzelliklerini göremeyenlerden, görse de hissedemeyenlerden olmamak içş dua ettim.

00.00 

Yarın çok güzel ve verimli olsun. Bugün yani. Güzel bir uyku çekip enerjiyle uyanalım. İyi geceler dostlar.

Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Bu aralar benim de kolumu dahi kıpırdatasım gelmiyor. İlaçlar, takviyeler bana mısın demiyor. Yatayım, uyuyayım booolca pinekleyeyim halim o hal. Nasıl geçecek bilmiyorum bir an önce enerjik ve güzel günlere ulaşabilmek ümidiyle. İyi geceler efenim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sabah geceden de enerjisiz kalktım, gidip bir silkineyim bari, olmayacak böyle :) Vitamin hapları bugünler için :D Günaydın.

      Sil
  2. Bence gayet güzel toplamışsın :)Daha ne olabilir ki

    YanıtlaSil
  3. Oh içinden geldiği gibi yapmışsın, ne güzel işte! Bazen de yapmamak lazım bir şey, o koca günü öylece harcamak lazım ki sen yine de 2-3 iş sıkıştırmışsın araya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapmam gereken şey çok olunca pek oh ne güzel moduna da giremwdim işin kötüsü ama napalım, oldu işte :D

      Sil
  4. Ben geçen hafta sonu " Benim Güzel Noel Şatom" filmini çok severek izledim. Brooke Shields'in yaşlılığı, arka planda İskoçya yeşil manzaralar, yün ören bir kasabanın huzuru ve masal tadında hikaye ruhuma çok iyi geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da izleme listemde var :) Brookecuğumun gergin yüzü beni biraz gerse de severim onu. Yalnız yanına daha şapşik br adam bulamamışlar mı yav :D

      Sil
  5. Ama pek keyifli oluyor arada bir böyle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada lâzım, evde kimse kimseye izin vermiyor, kendi kendimize yapmamız gerekiyor :D

      Sil
  6. Yılbaşı filmlerine bayılıyorum en azından birazcık sıkıcı gündemden uzaklaşıyorum ama günün yorgunluğundan karşısında uyuyakalıyorum bu ara filmlerin olsun napalım sağlık olsun da ..birazcık kar gönderebilirsen buralara da harika olur ...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten insanın bozulmuş psikolojisine iyi geliyor yılbaşı filmleri :) Kar burada da pek durmadı, azıcık serpiştirdi geçti. Bizim kalkıp onun olduğu yerlere gitmemizi bekliyor sanırım :D

      Sil
  7. Mis valla, yılbaşı filmleri ben de haftaya izleyeceğim. İyi hafta sonları dilerim şimdiden =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür Zeynep, sana da keyifli hafta sonları :)

      Sil
  8. ben öyle salma enerjisine girince sonrası daha acı oluyor:)
    ama yine de arada şart, kar yağışını izlemeyi çok seviyorumm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sonrası acı oluyor ama bazen değiyor Bahar :)

      Ben de çok seviyorum ama ne yazık ki on dakika falan sürdü burada kar.

      Sil