Metos'la Nefis Bir Hastane Dizisi İzliyoruz : New Amsterdam

Temmuz 22, 2021


Oldum olası hastane dizilerini severim ama bu bambaşka.

İlk sezonu bitirdik, ikinci sezonun ilk bölümünü de izledik. Netflix'de iki sezon,  tamamlanmış üç sezonu varmış. İkinci sezon bittiğinde devamını nereden seyredeceğimizi düşünüyoruz şimdiden. 

Hastaneye yeni gelen Max ile başlıyor dizi. Medikal direktör olarak işe başladığının ilk günü bütün kardiyo bölümünü para kazanmayı hastaların önüne koydukları için kovuyor. Ve macera başlıyor.

Hemşirelere hakları için greve gidin demek mi dersin, parasını ödeyemeyen hasalara takas yapacakları iş bulmak mı dersin, sistemin zorluklarını aşıp hastalarına tedavi götürebilmek için radikal çözümler buluyor. Ve yanındaki doktorlar da harika. Hepsine ayrı hayran oluyor insan. 

Ben anlatmayayım daha fazla,  siz izleyin. Gerçekten çok güzel bir dizi.

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. İlgimi çekti. İzlemek isterim Handan. Çokkkkk teşekkürler 🤗🤚

    YanıtlaSil
  2. MD House'dan hayranı olarak dizi ilgimi çekti. Başroldeki oyuncu da hayli ilgi çekici:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de seversin diye düşünüyorum Zülâl :)

      Sil
  3. Eşim bayıla bayıla izledi, ben onun sayesinde arada sırada baktım. Yoksa hastane dizisi izleyemiyorum, her tuhaf hastalığı kafama takıyorum sonra:)
    Mucize Doktor'un orijinali gelmiş Netflix'e. O da güzel. Bir uçak yolculuğunda izlemiştim. Mucize Doktor'daki ajitasyonla alâkası yok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seviyorum doktorlu filmleri ben, hastalıklara da hiç kafa takmam ne hikmetse, dedektiflik gibi geliyor olayları çözmeleri :)

      Sil
  4. Takip ettiğim hesaplardan biri izliyordu bu diziyi ama hiç ilgimi çekmemişti. Sen beğendiysen izlerim. Hastane dizilerini ben de seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel gidiyor Şule, ikinci sezon biraz daha karamsar oldu ama.

      Sil
  5. Yav 2. sezonu nereden izlediniz ki Handan? Hangi ülkenin Netflix’inden izlediniz diye sorayım ya da🤷‍♀️ Türkiye şeyken internetimin kısıtlı olduğu dönemde yazmışsın bu yayını, ben anca okudum. Dizi muhteşemdi ama Netflix te hala tek sezonu var🤷‍♀️ Bu arada madem doktorlu dizi seviyorsun, Koreliler’in hastane dizilerindeki de çok iyi, valla bak 😂😂😂. Kore dizilerine yıllar a burun kıvırmış biri olarak söylüyorum bunu😂😂😂. Hele bir hastane gemisi var, o çok iyi. Bir de bir cerrah var geçmişten günümüze geliyor iki dizi de çok iyi. Tabii biraz dramatize ediyorlar oyunculuklarını ama inan dile ve oyunculara alışınca seyretmesi çok keyifli. Amerikan dizilerinde hissedilen, alttan alta büyüklenmeler yok bunlarda 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buranın Netflix'inde var Sevda, 2 sezon gözüküyor.

      Kore dizilerine dayanamıyorum ben yaa ama sen dediysen bir denerim :)

      Sil
  6. E yok Handanım, baktım Tr Netflix’ine. Valla al benden de o kadar ama doktor dizisi ararken aman bir izleyeyim deyip başladım, bırakamadım sonra. Hastane dizileri bayağı başarılı. Yalnız dediğim gibi azıcık sabretmen lazım baştan. Dr Romantic, Dr. John mutlaka izle bak pişman olmayacaksın. O hastane gemisi dizisini kaldırmışlar galiba 😞. Öptüm çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bacım şimdi tekrar baktım vallahi var, eyooo 😘😘😘😘. Dün baktığımda sanırım vpn de sorun oldu, farkında olmadan buranınkine baktım herhalde. Yaşasıııınnn 😘😘😘😘

      Sil