Upuzuuun Bayram Tatilinin Son Günlerinde Kampa Gitmeye Cesaret Eden Aile

Temmuz 26, 2021

Yep. Biziz o.

Normal zamanda bile haftasonları çıkmayan ben Can'ın bulabildiği yegâne boş zamana söylene söylene tamam dedim. 

Artık gittiğimiz yer çok kalabalık olmaz umarım, dönüşte yolda üç bin saat geçirmeyiz umarım felan diyerek hazırlandım.

Hazırlandım dediysem evde yiyecek içecek ne varsa torbaya doldurdum.

Bilgiç bizimle gelmek istemedi. Onun bir kırıklığını hissetmiş olsam da sonuçta göbekleri benimle kesilmedi. (Hımm, aslında kesilmiş gibi bişi oluyo ama bu kısmı çok çözemedim henüz :D) 

İzmit'te dere kıyısı olan küçük bir kamp yeri görmüştüm. Dalından Yensin. 

Ata tohumlarıyla sıfır kimyasal kullanarak bir bahçe yapmış sahibi. Kalan yeri de üç küçük karavan ve sayısını hatırlamadığım çadır alanı olarak değerlendirmiş. Kendisi planını çizmiş, anne babası ile birlikte yapmışlar. 

Doğrusu alan güzeldi ama beni benden alan dere kıyısıydı. Hele bir de semaverde odun ateşi ile çay demlediklerinde tamam dedim kesinlikle cennetteyim.

Ve bilim bakalım kaç kişi vardı. Hahaha, bayram tayfası sabah ayrılmış, bizim rezarvasyon tamamlanmış gözükmeyince yeni gelmek isteyenlere de kapalı demiş biraz dinlenip işlerini halletmek için. Kapıda bizi görünce bu hayalleri iptal oldu ama napalım, bi geleceğiz demiştik. Sadece uçuştan yorgun dönen kocam kimlik numaralarımızı yollama kısmını önemsememiş pek.

Dün bütün günü şu şekilde geçirmiş olabilirim.


Ve çok çok fazla fotoğraf çekmiş olabilirim.


























Bir de bol su sesli videom var. 



Ah, söylemeyi unutmuşum. 45 dakikada döndük kamptan. Pazar günü herkes trafikten korkup dönüşünü başka güne alarak bizim için boş bırakmış yolları sanırım :D

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Oh ne güzel yapmışsınız :) Fotoğraflar içimi açtı yine:) kalabalık olmayışı ve trafiğe de takılmayışınıza bakılırsa bu kez çok şanslıymılsınız. Şansınız her daim böyle bol olsun inşallah 🍀🧿🍀🧿🍀🧿

    YanıtlaSil
  2. Oy oyy.Süper! Tatil dediğin böyle olur. Cennetten bir köşe bulmuşsunuz. Maşallah size:) Bilgiç görünce pişman olmuştur:) Göbek işiniz doğum gününüzle aynı hesap bence:))) 45 dakikada gelmek de bonusunuz olmuş. Hoş geldiniiizz:D

    YanıtlaSil
  3. alla alla pazar günü az trafik ne şans bee :)

    YanıtlaSil
  4. Harika bir tatil bence çok iyi yapmışsınız. Pazar günü trafiğin olmaması da keyfinize keyif katmıştır elbette.

    YanıtlaSil
  5. Sözüm ona İzmitliyim ama "şurası mı acaba" bile diyemedim kamp yeriniz için:)) Bizde bayram sonrasını bekliyoruz, her yer boşalsın rahat rahat tatil yapalım diye:)

    YanıtlaSil
  6. Keyifli tatilleriniz olsun daima..

    YanıtlaSil
  7. Mutluluğun yüzünden okunuyor Handan. Mekanı ben de çok beğendim. Özellikle dalından sebze ve meyve kısmını çok sevdim.

    YanıtlaSil