İki Gün Hasta Olup da Yatsam Diye Düşündüm, Halimi Özetler Bu Sanırım

Temmuz 17, 2021

Dün ikinci aşı vurulmaya giderken aklımdan geçen buydu. Hayır zaten bu hafta koltuktan kendimi ayırdığım yok, saçma sapan oyunlar oynayıp biraz da kitap okuyorum. 


Kendimi tatilde ilan edip mutfağa da girmemeye başladım. Yalnız biz sipariş vermezken almış başını girmiş fiyatlar, dört kişi  en basit hamburger için deli gibi para gidiyor. Sanırım pandemi bittikten sonra bir kafeye gidince su bile sipariş veresim gelmeyecek.



Üç gündür çok sıcak var. Şu anda klima çalışıyor. Benim evimde yaz boyunca bir hafta ancak çalışır klima, her daim serindir, hatta battaniye ile otururuz akşamları. Bu sabah yürüyüşte salyangoz hızıyla gittiğim halde eve kendimi zor attım.



Bu fotoğraflar perşembe gününden. Kürşad Metehan'la beni Maltepe sahile yürüyüşe götürdü. Yalnız atletizm pistine gidelim dedik. Altı buçukta açık değildi.  Yedi gibi yeniden gittiğimizde internetten rezervasyon yapmamız gerektiğini söylediler. Bomboş piste baka baka döndük. Bir buçuk senedir böyleymiş. Hadi koronadan dolayı diyeceğim de az ötede açıktaki spor aletlerinin başında bir sürü insan duruyordu . Orada bulaşmıyor mu bu meret.



Neyse,  ağaçların arasında yürümenin keyfi başkaydı. Denize nazır oturup çayımızı içip sandviçlerimizi yemenin de.


İşte böyle. Bizim bayram tatilimiz yok. Belki bir gün boşta mini bir kaçamak yaparız bir arkadaşımızın evine, denize girip çıkarız. Şu an tüm hayalim bu.


O zamana kadar : Sebastiyan su sık ayağıma da denizdeymişim hissiyatı yaşayayım bari..


 Bu arada gerçekten de bugün hiç halim yok. Kolum geçen sefere göre daha az ağrıdı ama bu pelte halim sıcaktan mı aşıdan mı o kısmı anlayamadım :D

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. 4.fotoğraf muhteşem :) Sen hasta olsan bile 2 gün yatmazsın bence :D umarım kısa da olsa küçük bir tatil yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy, fotoğraflara şarkı koymayı unutmuşum, şimdi yine bak Manxcat :)

      Ben de o fotoğrafı çok sevdim. Sabahın yedisinde süzülen güneş ışıkları harikaydı.

      Sil
  2. Hasta olmadan yat dinlen uzan işte:) Yalnız gerçekten sıcak da feci yoruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi, neden öyle abuk bir şey diledim bilmem.

      Klima sabahtan beri açık, bizim ev böyleyse başka yerleri düşünmüyorum.

      Sil
  3. İstanbul'un nemi fena vuruyor. Biz de klima yok artik evin en serin yeri olan koridorda yaşıyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıplak ayakla yere hiç basamam ama bu günlerde sık sık taşlara yapışmış halde buluyorum kendimi Zülal :D

      Sil
  4. Burası da çok sıcak Handan dediğin gibi yaz aylarında bizim klima da en fazla 4-5 kez çalıştırılırdı ama son 10 gündür her gün açık hem de ikindi sonrasına kadar üstelik,dün açmadım iki pervanem (vantilatör) çalıştırdık içerideki hava döndü durdu,böylesi de idare edilir diğer türlü saatlerce kapı pencere kapalı vaziyette yaşamak da hiç ama hiç hoşuma gitmiyor..
    Mini bir kaçamak iyi olurdu,Sıncap nerde?
    :)
    Öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azıcık esinti çıksa ben de kapatacağım hemen klimayı Sevgi, ki benim evim hep serin olur, diğer evleri düşünemiyorum bile.

      Sincap kapının önünde, karşılıklı bakışıyoruz. Nihayet çocukların okulu tatil oldu, bu sefer de Can'ın uçuşları arttı, malum bayram zamanı, ha babam uçuş var. Aradaki bir günlük boşlarda da ancak uyuyup kendine geliyor adamım.

      Ben de öptüm kocaman.

      Sil
  5. Tavsiye edeceğin bir telefon oyunu var mi?🙂 bi oyun isteğim var ama hangisini indirsem karar veremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda odadan kaçma oyununa merak saldım. 501 free new escape games oynuyorum. Hem dikkat arttırıcı hem hafızamı çalıştırıyor. Seviyorsan o tarz oyunlar önerebilirim.

      Sil
    2. Sağol canım bunu hiç duymamıştım, bakayım biraz.

      Sil
  6. Bu hasta olsamda 2 gün yatsam hali bana da çok oluyor.. Korona öncesi, bir dönem ev halkından biri rahatsızlandığında acile gider, bende yatsam bir serum da bana taksanız moduna çok girerdim:-)) Acil doktorları artık tanımışlardı beni:-))) Pelte haller de sanırım sıcaktan. Çünkü hiç normal değil bugünlerde.. Mutlu pazarlar:-)

    YanıtlaSil
  7. Handan sana uzun bir yorum yazdım ama gitmedi :-(

    Neyse fotoğraflarda çok hoş çıkmışsın. Bunu yazayım yeter. Tekrar uzun yazmaya üşendim :-)

    YanıtlaSil