Bizim Metehan'ın Tırmıksal Halleri :)

Ağustos 23, 2017

Öncelikle üzerimden bir yük kalktığını söylemek istiyorum.  Çocuklar küçükken peşlerinde dolaşan kedilerden tırsıp kovalamaya çalışırken bir yandan da onlara "Cici kedi" diyerek psikopat tipler yaratmamışım neyse ki. Bir ara kedileri alıp cici kedi cici kedi diye bağırarak yere çalıp duracaklar mı diye şüphelenmemiş değildim. Zira her cici kedi dediğimi kovalamaya çalışırken muhakkak ruhları duyup bana bakıyordu oğlanlar :)

Neyse bizim gibi uzaktan sevengiller ailesinden (Ev kedilerini severim bak sokak kedilerine yaklaşamıyorum)  Metehan gibi her gördüğüne yaklaşan bir oğlan çıktı. Yanımızda nispeten pek belli etmese de biz yokken önüne gelene dalıyor herhalde ki pazartesi akşamı yemekte koluna bir baktım bütün kolu kıpkırmızı.  Tırmık olduğunu bile anlayamadım sanırsın motosiklet kazası yapmış o kolun üzerinde sürüklenmiş.

Neyse sağlık ocağıydı Numune Hastanesiydi derken bugün ilk iğnesini vuruldu.

Peki beyfendinin tepkisi ne oldu dersiniz?

- Aşı vurulmakta bir sorun yok aslında,  gördüğüm bütün sokak hayvanlarını rahatça sevebilirim artık.

Hahahaha, seni seviyorum benim canım oğlum :)


Benzer yazılarım

26 Yorum yap

  1. Ahahahahah yerim onu ben,haklı çocuk.Ayrıca kedi tırmığından kuduz bulaşmaz,sadece tedavisi olmayan bir hastalık olduğu için ,her türlü ihtimale karşı aşı yapıyoruz.Muhtemelen üç aşı yapıp keserler. Geçmiş olsun 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana kalsa yaptırtmaya niyetim yoktu Sevda, zaten dersanelerinin önündeki bir kedi. Ama babası rahat edemedi ve hastanenin de önünden geçiyorduk (Böyle de hassas anneyimdir bak hastenenin önünden geçmesek uğraşmayacağım :) Sağol canım 😘

      Sil
    2. Ahahahahahahah ilahi Handan,o kadar benziyoruz ki 😂😂😂

      Sil
  2. %99.9 boşuna o iğneyi yedi:)))çok geçmiş olsun yine de, bilirim insan korkuyor:)))Handan'cığım bu ara gözlerim mi, gözlüğüm mü, ikisi birden mi çok zor okuyorum, yazının puntolarını bir tık büyütmen mümkün mü? Böyle küçük puntolu tüm arkadaşlar da duysun ne olur şu an kimler hatırlayamadım ama rastladıkça tek tek rica edeceğim....:((( çok zor okumaya başladım..:(

    Tekrar geçmiş olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de boşuna yedi Müjde. Yazılara bakayım canım, becerebilirsem büyüteyim.

      Sil
    2. Senden sonra baktım, Sevda'cım da doktor gözüyle benzer bir yorum yazmış, (önceden okumamıştım punto yüzünden) olsun ama insan korkuyor ya, yıllar önce rahmetli anneme de boşuna - hem de sokağımızın çok bildik kedisiydi- yüzünden üç kez iğne vurmuşlardı:)))yazık çok acımıştı canı:( 9. gün kediciğin hala su içip, yemek yediğini söyleyince artık gerek yok demişlerdi.

      Punto harika olmuş, ay dünya varmış yaaa...tek tek tüm arkadaşlardan rica edeyim çok iy oldu. Oh be..:)) Çok teşekkür ederim canım. Bundan sonraki yazılarında da bu puntoyla yazarsan çok sevinirim.

      Tekrar geçmiş olsun.

      Sil
    3. Evet Metehan'a da öyle demişler Müjde, ihtimal üçüncü iğnede bitecek.

      Puntoyu temalardan ayarladım bundan sonra hep böyle çıkacak :) İşe yaradığına sevindim :)

      Sil
  3. gecmis olsun ve gecmis olmus böylece, herhalde ben de Metehan gibi düsünürdüm, öte yandan evet, birazcik senin gibiyim, uzaktan seven giller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ama evdeki kalan yemekleri de itinayla taşırım bak Evren :)

      Sil
  4. Yerim ben onun icindeki bardagin dolu tarafini:))

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun... Çocuk sağlama almış kendini;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık bütün hayvanları rahatça sevebilir Persephone :) Benden de sevgiler :)

      Sil
  6. Bende öyleyim, gördüğüm yerde dayanamam uzanırım, bakarım kaçmıyor mu alır hemen severim. :) ahahah iyimserliğini yesinler.. :D Benim yerime de bol bol sevsin gördüğünü. :)

    YanıtlaSil
  7. yaaa yerimm :) ben de sokak hayvanlarına dokunmaktan çok çekiniyorum son günlerde :( özellikle kedilere. eskiden mıncıra mıncıra severdim. fakat bu günlerde bir korku var içimde :/ ben de gidip yaptırmalıyım o iğneden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha Haydarpaşa Numune'de yapıyorlar Büşra ama neden vurulduğunu söyleme bence :D

      Sil
  8. Çok geçmiş olsun. Metehan iğne yemiş canı açımıştır şimdi annesinin blok komşusu ona Kanada'dan ufacık bir hediyesi olacak inşallah yakın zamanda:))
    Handancığım Kanada'dan gelirken size akçaağaç şurubu getirmeyi düşünmüştüm maalesef kilo fazlalığı nedeniyle getirememiştim. Kızımdan istedim gelirken getirmiş bana adresini bildirirsen en kısa zamanda göndermek istiyorum.
    Sevgiler.




    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa Gezgin Kova, ne kadar incesin, mahçup ettin beni :) Kızına da sana da teşekkürler canım. Gönderirim adresimi sana.

      Sil
  9. Kedi değil de, köpek ısırmıştı beni. 3 doz iğne yemiştim oy oy hala bilinçaltımda yaradır. Yaklaşamıyorum büyük köpeklere. Uzaktan hoştt pıştt seviyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yaklaşamam pek Kerime, bu oğlan kime çekti bilmem. Küçücükken bir gece babasıyla kapıya çıkıyorlardı, dışarıdan köpek havlaması gelince Can oğluşu kaptığı gibi eve girmeye çalıştı. Bizimki ise bu arada babasına "Korkma baba, sadece bir köpek o köpek" demekteydi :)

      Sil
  10. Canım oğluşum benim iyice yumur kedileri şimdi
    Kedigil teyzen
    Any:)))

    YanıtlaSil