Aferim Bana Yine :-)

Temmuz 27, 2015

Bak şimdi, Günaydın'da tombik döner diye bir şey var, hımm nefis. Yemedim. Köfte aldım, yanına sadece domates ve biber istedim. Çayla birlikte çok sevdiğim minik eklere de elimi sürmedim.

Eve geldiğimde devasa bir şeftaliye yulaf karıştırıp yemese miydim diyeceğim ama aksi halde sonradan saldıracaktım bir şeylere..

Bu kadar tantanaya da bir kilo gibi bir şey verdim sanırım ama o da bir şeydir, napalım:-)

Yalnız şu an Metos cheesecake yapıyor. Yarın pek çok tehlike beni bekliyor :-)

Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. Valla Handan benimde şu anda tomurcuk demlenmiş çayım ve bir parça bol çikolata soslu tarçınlı kekim var bööle buram buram kakao ve tarçın kokuyor...Neyse hadi sana iyi diyetler diliyorum ben kafama terliği yemeden kaçayım ben :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çay bile demlemedim gece gece ki bir şeyler aramayayım yanında diye Prenses, soğuk suyumdan içeyim ben en iyisi. Çikolata soslu tarçïnlı ha, hıh, ben zaten limonlu ya da portakallı kek severim :-)

      Sil
  2. Tatil icin koca kisisini ikna edebilirsem diyet arkadasi olacagim sana. Ama ben hizlandirilmis diyet yapacagim 1 haftada 4 kilo :)) O kiloyu verdikten sonrada bir yil daha kilo almam. Tamam tamam oldu bu is:)) bende terligi yemeden gidip kocayi ikna edeyim bari :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden terlik bırakmayacaksınız yanımda hee. Neye kızsam bilemedim, bir haftada dört kilo verebilmene mi, o kiloyu nerenden verdiğine mi ( Zaten incecik bişeysin) bir daha almamana mı. Ay neyse suyumu içiyorum ben :-)

      Sil
    2. Ay sabah sabah oldurdun beni gulmekten:)) Sen cok yasa emi. Kizim sen ne bakiyrsun o fotograflara, hepsi fotoshop onlarin:)) O aldigim kilolar direkt gobegime gidiyor, beni gorsen dogum ne zaman dersin o derece yani!!! :)
      O bir haftada 4 kilo olanda choc diyet, uzmanlar sadece senede bir defa yapmaya izin veriyor. Surekli yapilirsa tehlikeli olabiliyormus cunku. Bende iki yilda bir yapiyorum izine gelecegim zaman. Super oluyor:)) Ama detoks iceceginin tarifini yollarim sana onu surekli icebilirsin.
      Optum canim benim.
      (Sen aldirma bana, bizde genetik bu zayif haller, annem haric hepimiz yer yer inkar ederiz:))

      Sil
    3. Ben sana söyleyeyim Mevlüde, vaktiyle bir haftada bir sürü kilo verdiren bi diyet vardı, onu yaptıydım, iki kilo ancak gitmişti. Benim metabolizmamın sırrını bilim adamları çözse açlıktan ölmek diye bir şey kalmazdı, yemediğin sürece vücud da harcamıyor. Ay yiyince de harcamıyor zaten.!

      Sil
  3. 1 kilo bile veremeyenler var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :-) Bunları yazıyorum ki belki birilerine ilham verir de onlar da başlar diye Kadriye. ( Bir de acıktıkça abur cubur niyetine de yazıyorum ama onu saymayalım şimdi:-)

      Sil
  4. ya kıyamam ben sana 1 kilo gayet iyi birşey , en çok üzüldüğümde o 1 kiloyu vermek için canımız çıkıypr ama geri hemen alınıyor !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman hiç sorma Nesrin, bir günde alırdım ben o bir kiloyu. Neyse, haftada bir kilo versem iki ayda gidiyor yine de:-) ( Tabi tatil faktörünü katınca ne olur bilmem:-)

      Sil
  5. Aman tanrim bende diyetteyim ! Kolay gelsin iradeye sahip cikmak zor is efendim hemde bir hayli zor,tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün biraz bozdum ama OG, eh arada metabolizmayı hızlandırmak için o da şart di mi:-) Haydi bakalım, bize kolay gelsin o zaman:-)

      Sil
  6. alırken kilo kilo verirken gram ile, bu bizim kaderimiz Handan yapacak bir şey yok. Aynen devam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma Sevinç, kepçeyle al çay kaşığıyla ver. ( Hatta sanırım benimkisi çay karıştırmak için verilen şu plastik çubuklardan :-)

      Sil
  7. #direnhandan :-))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak gördün mü bi tivıtırım olaydı hemen açardım bu haştagtan Kadriye:-)

      Sil