Ben Var Ya Ben, 42 Yaşındayım ve Oburum

Nisan 04, 2013

Yaş kısmı değişiyor ama bu oburluk hiç bitmiyor anacım... Geçen yıl ne güzel 9 kilo verdiydim. Hoop 4 ünü geri aldım. Yılbaşından beri rejim deyip duruyorum. Ocak doğumgünü ayı, şubat tatildeyiz, mart yine doğumgünü derken almış mıyım 2 kilo daha. Yuh diyorum kendime:(

Al baştan aynı kiloları ver dur işin yoksa.

Neyse 40 kere verdim, yine veririm.

Veririm di mi?

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. verirsin, verirsin. tarih tekerrürden ibaret baksana:))

    YanıtlaSil
  2. Verilir elbet ama yemek var yaaaa harika bir duygu
    birde diyorlar ki yaş 40 olunca yemek ve gezmek :)

    YanıtlaSil
  3. Veririm di mi Cenebaz. Sonra yine almam umarım. (Verdim de almam kaldı:)

    Öziicim yemek gerçekten harika bir duygu ama benimkisi sıkıntıdan her bulduğuma saldırı halini alınca üzerime yapışan kilolar hem ağrı yapıyor dizlerimde hem de hareketimi sınırlıyor. Zayıflamak daha harika bir duygu :) Hem ben sevdiğim şeylerden vaz geçmiyorum, sadece abartma kısmına el atıyorum , merak etme :)

    YanıtlaSil
  4. Pazartesi gunü lohusaligim resmen bitiyor, 40'imiz çıkıyor. Ben de o güne kadar ne yesem kar diyorum :) pzt gunü 3'u doğumdan 20'si onceden olan kilolar icin rejime başlıyorum

    YanıtlaSil
  5. verirsin verirsin :)))))
    any:)

    YanıtlaSil
  6. Zaten asil mesele ve asil zor olan sey o kilolari vermek degil de, o verdigin kiloda kalabilmek sanirim.

    Simdiye kadar yasadigimiz tecrübeler hep bunu gösterdi aslinda.

    Ama senin yine istedigin kiloya düseceginden adim gibi eminim. O kiloyu hep koruyabilecek misin, ondan tabii ki emin degilim:) cünkü bu gercekten cok zor. Hem illa insan zaman icinde birkac kilo aliyor, veriyor, hep ayni kiloda sabitlesemiyor, cok normaldir.

    Cok fazla, verilemeyecek ve korunamayacak bir bir durumun yok senin zaten Handan'cim, icin cok rahat olsun sakin stress yapma.
    5-6 kio ne ki? keske benim de sadece okadar vermem gereken kilom olsaydi... ah ah.. desme yarami bak:)

    (ama bu yaptigim diyet gercekten iyi, ilk defa bukadar memnunum, ilk defa bukadar rahat kilo veriyorum, kesinlikle tavsiye ederim)

    YanıtlaSil
  7. Haydi sana da kolay gelsin Şebnemcim. 40 gün geçti ha?

    Bu akşam kumpir ve üzerine kocaman bir waffle yemeyeceğimi sanma Any, ay düşününce bile mutlu oldum:) Veririm veririm :)

    Geçen yıl koruyacağımdan çok emindim Ayşecim, uzun zamanda yavaş yavaş vermiş, hep böyle giderim demiştim ama önce düşüp ayağımı sakatladım, sonra da gerisi geldi. Yemeği seviyorum anacım :)

    YanıtlaSil