Ben Minicikken :)

Nisan 07, 2013



1972 yılının şarkılarından bir demet :)

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. harika yaa
    wayy be zaman işte...

    YanıtlaSil
  2. İyi ki babacığım kaydetmiş bunları Öziicim :) Onun sesini duymak o kadar güzel geldi ki...

    YanıtlaSil
  3. Ah Handan'cim..gecen sene ben de TR'den gelirken o kasetlerden getirmistim. Ben 5 yasindayken, abim , annem , babam...sesleri gencecik.. konusmalarimiz, gülüsmelerimiz, sarkilar, siirler... okadar duygulanmistim ki. Onlari hatirladim simdi yine.

    Suraya bak...insan inanamiyor degil mi? Birzamanlar bukadardik iste... nezaman büyüdük bukadar...nezaman bu yasa geldik...

    Ah ahh... Baba'cigin da nur icinde yatsin. Bir gün bende de hatira kalacak annecigimin ve babacigimin sesleri iste... off ne acaip birsey su hayat be... duygulandirdin beni yine gece gece...:) harika bir paylasimdi, tesekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Insan ne kadar etkileniyor değil mi dinlerken Ayşecim. Sen de dijitale çevir benim gibi. Kasetlere birşey olmadan bilgisayara aktarabildiğim için çok mutluyum. Bakalım daha neler çıkacak aralarından.

    YanıtlaSil
  5. Ben de yaptirmak istiyorum bunu nezamandir. Cem'e sormustum yapabilir misin diye, bir kablo almam gerekiyormus bunun icin, hala alicam.. dur en kisa zamanda ilgileneyim sununla.

    Halledebilirsem yayinlarim ben de, ama yerlere yatarsin benimkinde. Ege sivesiyle , yani bizim köyün sivesiyle konusuyomusum ozamanlar, geberirsin dinlerken:))

    YanıtlaSil
  6. :) Merak ettim bak en kısa sürede kabloyu al da paylaş bizimle de:)

    YanıtlaSil
  7. hah haaaa bi şarkı listesi yapsanaaa yaaaa :)))) gözlerini gözlerimden ayırma hiç ha haa :) okula koşa koşa ha haaa babanın adı babaaaaa :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :-D Ay ben o okula 24 yaşıma kadar koşa koşa gittim gerçekten de Deep :-)

      Sil