Karışık

Kasım 18, 2008

Dün bütün gün tembellik yaptıktan sonra akşam mutfak dolaplarını döktüm. Tam onlarla uğraşıyordum ki derin dondurucumun derin dondurmaktan vazgeçip kapağından dışarı kar yağdırdığını fark ettim. Mutfağın her yeri kapkacak doluyken, dondurucu çekmecelerini çıkartıp içindekileri döküp karları temizlemem ve birbirlerine yapışmasınlar diye aralarına peçete koyarak yeniden yerleştirmem, bu arada dolabın içinin bir türlü erimemesi gibi işlemler çileden çıkarttı beni. Ayrıca dün akşam çocuklarımın da nedense pek bir deneyleri gelmişti. Önce Metehan balon arıyordu. Mutfak eldiveniyle hallettik ama şu anda olmaz yarın yaparsın diyerek onu başımdan uzaklaştırdım. Derken Can kuruüzüm sordu. Bu akşam deneylere kapalıyız dedim. Derken Can mıknatıs sordu. Ay, çocuklar bile laftan anlıyor ama benim sevgilim illa deney yapacak. Neymiş efendim mıknatıs suda çekiyor muymuş. Tabi az sonra salonun ortasında elleri benim su sürahimin içinde iki çocuk etrafı ve kendilerini ıslatmakla meşguldüler. Ya sabır çekerek derin dondurucumun ıslatmakta olduğu yerlerle uğraşmaya devam ettim. Bu arada üç kilo domates iki kilo kırmızı biber için bu eziyete değer miydi diye düşünmeden edemedim tabi.

Sonuç: Mutfak dolaplarının ancak yarısı bitti, şu anda içerde onlarla ilgilenmemi bekliyorlar.

Not: Kuruüzümün mıknatıs çekme deneyiyle bir alâkası yoktu onları sodada zıplatmak için istiyorlardı.

Not2: Tabi bütün bu karışıklıkta benim de dolaptan topladıklarımla kardan dansçı yaptığımı söylemiyorım:)

Özel Mesaj:Gamzecim ben bugün mutfakta mahsur kaldım, size yarın gelirim artık. Biliyorum polinom çalışamayacağımız için yıkıldın ama bir gün daha dayan :)

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Sana kolay gelsin handancım ...
    Ama bırak çocukları yaşayarak öğrensinler :))

    YanıtlaSil
  2. gerçekten zor birgün geçirmişsiniz ama o kadar eğlenceli anlatmışsınız ki imrendim resmen. kolay gelsin size, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. kolay gelsin sana ablam :))

    valla çok üzüldüm :D:D geçmez bugün :)
    gamze..

    YanıtlaSil
  4. kız gelip benim eve de bi çeki düzen versene. dolapları toplarken eşyaları bir odadan toplayıp, diğer odaya yığıyorum. sonra o oda karışıyor. ordan alıp diğerine aktarıyorum.sonra diğerine... heee sanırsın çok odam var.. millet de dolmabahçe sarayında oturuyom sanacak. ehehe

    YanıtlaSil
  5. Handan dolapta birde mantıların olduğunu söylüyordun,onlara bişey olmadı inşallah..

    YanıtlaSil
  6. "Soda da uzum ziplatma" olayini en kisa zamanda deneyecegim. Cok ilginc geldi, merak ettim...

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Özii. Ben bırakmasam da onlar alışmışlar artık kendilerini bırakıyorlar gördüğün gibi :)

    O sıradaki halimi görsen Owl :)

    Evet evet farkındayım Gamzecim, bugünden de kurtardın ama cuma gecesi sorarım ben sana :)

    Aylinim balım, küçük bir eve yerleşsen diyorum :D Gündeliğe evlere gittiğimi de nerden öğrendin, o kadar da gizlediydim. Tabi insan bloğu okuyunca anlıyor di mi, hep aynı ev bu kadar temizlenmez diye :)

    Ha ha ha Gülçin, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Yok onlar sağlam :)

    Ebruli, oğluş kitabı okulda unutmuş, getirdiği an nasıl yapıldığını sana söyleyeceğim söz :)

    YanıtlaSil