Kasım 05, 2008

Sabah oldu, kalkıldı.

Can'a kahvaltısı paket yapıldı, verildi.

Uyanmış, yatakta kitap okuyan büyük oğluşa gülümsendi. Diş perisinden haber soruldu. Yastığın köşesine sıkışmış haber bulunup verildi :)

Uyumakta olan küçük oğluş uyandırıldı, yumuruldu. Dün akşam sadece bir dergi okuyup, onun kitabını kes yapıştır yapıp, bilgisayar oynayıp, dergideki tuzları zıplatma deneyini gerçekleştirebildiğinden mızıldandığı için (oyuncaklarla oynayamamış da ödev yapmaktan) ödevlerini hemen bitirebilmesi amacıyla şımartıldı. (Gelgelelim aradan geçen bir saatte üç satır k yazabildik anca o başka)

Büyük oğluş kendi yatağını yaparken diğer yataklar düzeltildi.

Kahvaltıları hazırlandı. Bu sefer ıhlamura limon yerine mandalina sıkılarak meyve yemeyen küçük oğluşa değişik vitaminler gizliden verildi :)

Bütün simitlerin Can'a verilmiş olduğu farkedilip recim kahvaltısı yapıldı.

Suların kesik olduğu görülünce iyi ki dün gece esmişler de ıspanağı yıkamışım diye sevinilerek yemek pişmek üzere ocağa konuldu.

Pis bir karasinek haklandı. Her yerde tel varken nereden dalıyor bu lanet olası şeyler diye söylenildi.

İşte böyle klasik bir sabah...

Birazdan ütü yapılacak. Bilgiçle ödeve oturulacak. Yerler süpürülecek. Makarna pişirilecek. Çocuklara öğle yemeği yedirilecek. Beslenme çantaları hazırlanacak. Matematik öğrencim için döndürmeli, yansımalı sorular bulunacak. Tırınım tır tır nım...

Herkese GÜNAYDINNNNNNNN.....

Not: Başına lahana düşesi Aylin, naptın, kardeşinin telefonundan mı yolladın o mesajı ? Ben sana oricinal mesajı göndereyim de ona göre yolla bari. Eti Formun postada. O tek başına boğazına yapışır diye yanına fındıklı çikolata koydum bol sütlüsünden. Bi de börek açtıydım. Afiyetle ye :D

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Sizede günaydın....Bizde yorucu bir iş gününe başladık...Herkese kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. ben çok kırılıyorum buralarda. ara sıra uğrarım sana. bana kızma olur mu? seni çok seviyorum. bye.

    bnjmin

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Owl, sana da kolay gelsin :)

    Aylinim balım, yine kimler kızdırdı seni. Ay ne zaman bu kız ne güzel yazmaya başladı diye mutlu olsam tası tarağı topluyorsun. Söz bi daha öyle bişi aklımdan geçirmiycem.

    Ben de seni çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. Günaydınn handancım,kolaylıklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  5. Sana da günaydın Gülçin.

    YanıtlaSil