Mart 28, 2008

Tamam bugün yaşasın cuma. Şöyle iç açıcı bir şarkı bulmalıyım. İç açıcı birşeyler yazmalıyım. Güneş de var ne güzel. Ha ha ha :D Ay aklıma birşey gelmiyor. Dur dur, fonda starless çalıyor, onun için aklıma birşey gelemiyor tabi. Şunu bir susturayım önce. Susturdum ama ondan da değilmiş, birazdan bulunca gelirim ben.

Bu arada bu benim 1500. yazımmış. Ay ne manalı bir yazı oldu :D

Herkese günaydın. Pırıl pırıl bir güne açılsın sabahımız...

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. günaydınnn handannn :))))))))) yeni 1500. yazın hayırlı uğurlu olsunnn :)))))))))) öpüyorummm seni kocamannnnnnnnnnn :)))))))

    YanıtlaSil
  2. günaydındırıdım..kız ben kaç binbeşyüz yazdım da her biri bi yerde. blog açıp kapatmaktan takip edemiyom kaç tane çiziktirdim. nobel alamıyorum bundan sebep.
    du ben de çalayım bi kıpraşık müzik.

    zehra midem sırtıma yapıştı recim yapmaktan. kalk göbek atalım. belki kalori felan veririz. sen de ister misin henden. sana da verelim. ıyyyyyy. espriye bak ..

    YanıtlaSil
  3. :))))))))))) aylinnnn valla iyi olur :) hadi handannn 1 2 3 - 1 2 3 :))))))) aylinn birde benim midem yapışsa sırtıma iyi olucek :D şimdi yeni favorim 1,5 litre suya vişne suyu koyup içiyorum :) yahu hadi su tamam da vişne suyu ne alaka deme :) kilo verdiriyormuş :))))))))) denemeyi ben yapıyorum işe yararsa söylerim kızlar sizde denersiniz :)

    YanıtlaSil
  4. Iyyk ... Ben kilolarımla mutluyum.

    Tercümesi gırtlağıma hakim olamıyorum artık, mümkünse karşılaşmayalım)

    YanıtlaSil