***

Mart 25, 2008

Hımmm...

Canım koltuklarıma beyaz örtü almak istiyor. Şöyle pırıl pırıl yaz havası gelsin içim açılsın diye.

Ayrıca canım bulaşık makinamı balkondan fırlatıp atmak istiyor. 100 programlı sinir şeyden kurtulup 2 en fazla 3 programlı bir tane almak ne güzel olurdu. İnsan evlenirken düşünemiyor tabi " Yahu 100 program da neyin nesi, 100 farklı yıkama da ne olabilir?" diye sormadan en yeni model diye alıyor. Pöh. Arçelik yetkililerine sesleniyorum. Hiç memnun değilim. Verdiğim tamir paralarıyla yenisini çoktan aldıydım. Hadi tamir parası veriyorum, tamir olsa gam yemeyeceğim.

Yetkililere seslenmek derken aklıma geldi. Sayın Danino yetkilileri. Daha kaç tane danino almalıyım ki şu Türkiye haritası tamamlansın. Bakın benden söylemesi. 5 numaralı parçalar hasarlı. Birisinin ucu kopuktu. Diğer iki pakette de o ucu kopuk parça hiç yoktu, yanındakinden iki adet bulunuyordu. Tamamlayamadık haritayı. Tı tı tı...

İşte böyle.

Neyse bunlar önemli değil, önemli olan bugünün hangi gün olduğu.

Bugün benim anne olma günüm. Küçük Japon balığım, top böceğimi bu akşam elime almıştım ilk defa :) 9 sene geçmiş mi gerçekten ?

Tabi bu günün bir anlam ve önemi daha var , o da :

İYİ Kİ DOĞDUN SELMAAA :D

Bu keyifli şarkı senin olsun. Nice güzel senelere arkadaşım.



Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Ben sana yollim puzzle parçalarından. Biz haritayı tamamladık. Elimizde daha bi sürü fazladan parça var. Türkiye haritasını oluştururken bile parça arttırıyom bakar mısın.

    YanıtlaSil
  2. canım arkadaşım çokk teşekkür ediyorum.metoşumla aynı günü paylaşmak çok keyifli.onunda doğum gününü kutlıyor ve çok öpüyorummm.

    YanıtlaSil