Kodak Tiyatrosundan Bildiriyorum

Şubat 26, 2007

Gecenin bir yarısı kalkıp Oscar törenini izlemek hep çok keyifli olmuştur benim için. Yalnız son yıllarda , bir ay öne alındığından beri sanırım, filmlerin çoğu tören öncesi vizyona girmiyor. İnsanın bir favorisi olmayınca tören de biraz daha manasız kalıyor sanki. Hayır, filmleri seyrettiğimde de beğendiklerime mi oscar veriliyordu, yok öyle birşey, her zaman politika, gönül alma, destek , geçen sene verilmeyene bir sene sonra manasız bir rolde ödül verme gibi yöntemlerle gider oscar ama filmi seyretmeyince insan "Hadi canım o değil öteki almalıydı" bile diyemiyor ki seyretmenin en keyifli yanı yok oluyor bu durumda. (Nokta, dur bir daha okuyayım şu cümleyi, başını kaçırdım yazarken. Zaten uyku başıma vurmuş, sallanıyorum resmen yazmaya uğraşırken. Siz sevgili okuyucularım için bakın nasıl özenle çalışıyorum valla:)

Yalnız bir şey eklemeliyim ki tören keyifli geçti bu sene. Hele şu dansçıların gölge dansları çok hoştu.

Neyse bu üstün değerlendirmelerimden sonra kırmızı halıya gelirsek; en çok aşağıdaki hatunların kıyafetlerini beğendim. (Baktım da o kadar kıyafet içinde bula bula bu kadar bulabilmişim. Yok kıskanmadım ama :)





Erkekler mi? Onlar hep aynı şeyi giymiyorlar mı zaten?

Not: Kimlerin oscar aldığını da bakıp gazetelerden öğrenin bi zahmet, konumuzla ne alâkası var şimdi :)

Benzer yazılarım

3 Yorum yap

  1. Bana vermişler mi bişi? Gazeteye baktırma şimdi. Ödül felan aldıysam, söyleyiver bi zahmet.

    Günaydındırıdımmm

    YanıtlaSil
  2. Ayol benim hayatım film. Daha ne çevircem.

    YanıtlaSil
  3. Gecenin ancak 3.30 'una kadar dayanıp sonra yatan bir Oscarzede olaraktan söyleyebileceğim tek şey var,düğün için seçtiğim kıyafet tam kırmızı halılık oldu 1945 ihtişamı ....haahaaayt....
    Yaşasın romantik kıyafetler....
    Any

    YanıtlaSil