Kasa

Şubat 06, 2007

Koskocaman alış veriş merkezlerinin müşterileri için kilitli kasaları olmalı kesilikle bence.

Sırtımda içinde çocuklarının kıyafetlerinin olduğu kocaman bir çanta. Omzumda ayrıca kendi çantam. Ve elimde, palto, şapka, atkı, eldivenleri koyduğum devasa bir naylon torba. E hadi , kolaysa alış veriş yap şimdi.

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. ahaaa ilk yorumm bendeennn :)) valla buna katılıyorum handann :(( olmadıı marketlerdekiler gibi girişte araba versinler bizee ama o da çok çirkin bir görüntüü :( tmm ben benim çocukların eşyalarını taşımıyorum amaa :P elimdekileri taşı sonra alışveriş yap poşet poşet poşet :( tıtıtıtı :D öptmm senii :)

    gerçekten çok önemli bir konuya parmak basmışsın tebrik ederim :))

    YanıtlaSil
  2. Handan kesinlikle haklısın biiir

    ikincisi sizi çok kıskandım Aylin'e de yazdım, kardeşine söyle blog açmakla olmuyor bu iş

    üçüncüsü bu haftasonu cümbür cemaat karşıda olacağız, bir kaçamak yapabilirsem hala İstanbul'da olacakmısın, öyleyse numaranı nereye kaydettiğimi bulamıyorum bana mail atar mısın?

    YanıtlaSil
  3. benim gittiğim markette var o dediğinden. Ama ben eşyalarımı koymuyorum o kilitli yerlere. Ayyyyyy burası İstanbul kız. Kilit mi dinler hırsızlar? Heryer kapkaçcı dolu. Ayol kadın kendini şaşırdı. İzmir de sanıyo kendini. Yok galiba sizin orada faili meçhul hırsızlıklar.

    YanıtlaSil
  4. KIZ SENİN BU BLOG PASAPORT İSTİYO BENDEN. ŞU ŞİFREYİ KALDIRSANA AYYYYYYY. BEN NASIL YAZACAM ŞİMDİ COFİO'YU. NE DEMEK COFİO.
    TANIMIYO MU BU BLOG BENİ?

    YanıtlaSil
  5. Henden bu sitemeterde ben Ankaralı görünüyorum. Nasıl becerdim ben bunu? Neden İstanbul değil de Ankaradan görünüyorum? Ben böyle görünüyorsam, o zaman herkesi yanlış gösteriyor bu.. Ne tarafı ayarlicem, bi anlat bakem.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok haklısın handancım,benim kucağımda bir süre sonra yürümeyeceğim,kucağında taşı diye direten bir çocuk oluyor birde..Bize çözüm bulmaları bencede şart..

    YanıtlaSil