Hayatımın Akışı da Bi Tuhaf

Şubat 24, 2024

Sabah erkenden hortladım. Can  uçuşa gitmeden yürüyüşümü yapayım diye erken çıktım yürüyüşe. Bir sürü bol kalorili şey alıp eve döndüm. 


Duolingo'dan korece çalıştım biraz. 


O arada Can kalktı, kahvaltı yaptık, yola çıktı. Makinaya çamaşır attım. Evi temizlemeyi düşünüyordum ama nasıl ağırlık bastı, gidip yattım yine :D

Çöp gibi uyandım tabi. Vitamin içtim ,çayımı aldım. Biraz kendime gelir gibi olunca temizliğe başladım. Öyle kıyı köşe girmeden üstten üstten . Bir tek salondaki sandalyelerin ahşaplarını sildim , ne zamandır ellememişim, neyse ki hiç kir göstermiyor. Bir de bi türlü atamadığım birkilerimin bitli yapış yapış yapraklarını sildim tek tek. Çok lâzımmış gibi aynı bitkiden iki tane var. Yaprakları da pinçik pinçik. Her yeri yapış yapış yapıyorlar. Bir de karıncalar üşüşüyor. 

Yemeği dışarıdan sipariş ettim. Karnım doyunca yine ağırlık çöktü tabi ama neyse işlere geri dönüp yerleri silip toz almayı da başardım. Yalnız salonun camı rezil vaziyette, silmek gerek. 

YouTube 'da Stray Kids açıp izledim biraz. Sonra Metehan yarım saat bir oyundaki bir yan görevi anlattı bütün ayrıntılarıyla. Oyun değil kitap mübarek, öyle detaylı. 

O arasa Aynur bir grafik sorusu yollamış WhatsApp 'tan ona baktık ana oğul. Böylece ev temizlikçisi kezbandan işletme mühendisi zamanlarıma bi kısa bakış atmış oldum. 

Biraz hikâyeme yeni bölüm yazdım. Biraz çamaşır asıp topladım. Bugün dans etmedim üç gündür dans videosu çekeceğim diye hışırım çıkmıştı, dinlendirdim kendimi. Temizlik yaparak ne kadar dinleniyorsa artık.

İşte böyle her telden bir gündü. Şimdi elimde okumakta olduğum dört kitaptan birisini bitirmeyi hedefledim. Kısacık bir şey , bitmemiş olması ayıp. 

Hepinize iyi geceler.







Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Buradan bakınca güzel bir gün olmuş.little little into the middle:) fotolar her zaman ki gibi çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Handan. güzel bir hafta diliyorum. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Hülya, ışıl ışıl, cıvıl cıvıl bir hafta olsun :)

      Sil
  3. Tatlı tatlı geçmiş bir gün daha :)

    YanıtlaSil
  4. Biz de kızımla duolingocuyuz. Çok pratik 😊. Birkaç gündür yürüyemedim acaip rahatsızım. Vücut alışıyor. Sorma bende 4 kitap okuyorum listem de kabarık . Acelem neyse 🤣🤣🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duolingo gerçekten de güzel oluyor :)

      Yürümek hem ruha hem bedene çok iyi geliyor.

      Kitapların üçünü bitirdim , diperini de bıraktım sonra okurum diye . İlk defa bir kışı bu kadar az okuyarak geçirdim.

      Sil