Sevgili Günlük :P

Ocak 02, 2024

Dolunay felan da değil ama bugün bendeki patlama hissi nedir çözemedim .


Sabah yedide yataktan kalkmak dueumunda kaldım zira ağrılardan daha fazla yatamayacaktım.


Gidip biraz korece çalışayım dedim. Güya dualingodan bakıyorum ama elime kâpıt kalem almadan kafama girmiyor. Bir se gransızca-ingilizce rahattı ama korece ingilizce olayı zorlaştırıyor zira anladığım kadarıyla korecenin cümle yapısı bize benziyor ben kulağımı tersten gösterip anlamaya çalışıyorum. Kadıköy'e inince kendime kitap bulurum belki, bakalım. Bir de hafıza bulmam lâzım ama neyse :D

Konuyu yine dağıttım. Cümlelere bakıp anlamlandırmaya çalışırken bir daraldım. Ağrılarım da arttı. Kalkıp spor yapayım dedim ama nasıl kılımı kıpırdatasım yok nasıl. Süklüm püklüm gidip üzerimi değiştim. Kulaklığımı takıp müzik dinleyerek spora başladım. Epeydir skuat yapmadıydım. Neyse düşündüğümden rahat bitirdim sporu, ağrılarıma da ruhuma da iyi geldi :)



Peşinden yürüyüşe gittim. Sakat bacağımla artık gezinti yürüyüşleri yapıyorum ama annemle sohbet ede ede temiz hava alıyoruz, iyi geliyor.

Dönüşte kahvaltı hazırladım. Yalnız akşam yemeklerini de sabahtan yapsam iyi olacak. Çılgınca kahvaltı yapıyorum, sonra akşam yemeği hazırlamam gereken saatte tok olduğumdan kılımı kıpırdatasım gelmiyor. 



Kahvaltı sonrası Can'la Bilgehan takım elbise almaya gittiler. Okul korosunda cuma akşamı konseri olunca mecburen takım elbise gerekti. Bir daha da giyer mi bilmem :D Ama benim üzerimden bir yük kalktı .

Bu hafta yine yoğun geçecek gibi.

Yarın arkadaşlarımla buluşacağım.

Cuma konser var .

Cumartesi arkadaşımın kızına doğumgünü partisi yapmaya gideceğim.

O arada süsleri de toplamalı. On gündür evin her yerinden bir şey sarkıyor. 

Aslında üşenmesem de şimdi kalkıp yapsam o işi .

İşte böyle bir gün daha geride kaldı. Şimdi az biraz daha duolingoya bakayım :)



Benzer yazılarım

2 Yorum yap