İyi ki Doğdun Anneciğim

Ocak 09, 2024


 Teşekkür ederim hayatımın her ânında yanımda olduğun için. Geceleri ders çalışırken getirdiğin çaylar, meyveler için. Bana yazdığın tatlı minik mektuplar için. Okul dönüşü birlikte sohbet ederek yediğimiz yağda yumurtalar için. Elinde rujla kapının önünde durup öyle yataktan kalkmış gibi işe gidilmez dediğin için. Ne giyeceğimi bilemediğim toplantılara giderken kendini en güzel hissettiğin kıyafeti giy, gerisini önemseme dediğin için. Daha kirli sepetine atmamla yeniden çekmecemde beliren kıyafetler için. Bana yazdığın harika şiirler için. Babamın yokluğunda hem ana hem baba olduğun için. Minicik görünmene rağmen arkamda dev gibi durduğun için. Bütün kahkahalar için, sarılmalar için, birlikte yürüyüşler için.  Misafir ağırlamak için koştururken evime gelip etrafa yaptığın güzel dokunuşlar için. Harika bir anne olmanın yanısıra harika bir anneanne olduğun için. Oğluşlarıma öğrettiğin milyonlarca şey için. Nefis yemeklerin için. Elinden düşmeyen kitapların, her zaman hayran olduğum genel kültürünle hepimize örnek olduğun için. Bana verdiğin harika çocukluk ve gençlik için. 


Ah anneciğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki benim annem olmuşsun. Nice harika yılların olsun. 

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. " Minicik görünmene rağmen arkamda dev gibi durduğun için."
    Bir anneye söylenebilecek en güzel sözlerden biri.
    Handan'ın o rahat, içten gülüşünün ve enerjisinin ardındaki güzel ANNE'ye sağlıklı, huzurlu, mutlu günler, yıllar dileyerek kutluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Anneler bir tane, nice mutlu yıllar dilerim annenize.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir doğum günü dileği, siz ne güzel bir ailesiniz. Halide Hanım'a sevgiler, nice güzel mutlu yaşlar dilerim🌺🌺💐🙏

    YanıtlaSil
  4. Nice sağlıklı yıllar dilerim 🌹🌹🌹

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel yazmışsın Handan gözlerim doldu. Nice yaşlara sağlık huzurla inşallah. Hülya

    YanıtlaSil
  6. Nice sağlıklı neşeli "anneli kızlı" yıllarınız olsun <3 Çok tatlısınız ikiniz de! Maşallah size!

    YanıtlaSil
  7. Sağlıkla mutlulukla nice yıllarınız olsun..

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir anne; ne güzel bir anlatım. iki defa okudum. Bu sıraladıklarını tadamayan nice evlatlar var. Anneciğinin zarafeti, asaleti, bilgeliği yüzünden okunuyor. Sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dilerim kendisine.

    YanıtlaSil
  9. Hepinize teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  10. Uff okurken çok duygulandım. Nice güzel yaşları olsun bu güzel kadının mutlu senelere. :)

    YanıtlaSil