Karavan Videosu :)

Ocak 08, 2021

 


Akşam Can karavanda unuttuğum kameramı getirince yutubır kariyerime devam edebildim :D 

Video çekmek başlı başına bir iş, ve fakat ben kendi videomu izlerken bile yoruluyorum :D Bunları belki birilerine fikir verir diye çektim. Yoksa fotoğraf çekip uzun uzun yazmayı tercih ederim. Zira görmem gereken bir yer,  ne bileyim esprili konuşmalar falan yoksa yarım saat video seyredeceğime beş dakikada yazı okumak bana daha pratik geliyor. 


 

 Bu da fırından sıcak sıcak tencere videosu. Gerçi geniş açılı makinayla çekince olduğundan büyük gözükmüş ama yine de benim gibi on saat tencere arayanlara yardımcı olur belki dedim. (Yeterince alt sıralarda video aramaya devam ederlerse :D) 


Benzer yazılarım

24 Yorum yap

  1. Tencerelere bayıldım Handan. Hele de atmayıp sakladığın kapakla tencerenin uyması...Bayılırım evde alakasız iki şeyin birbirine uymasına. Boool gezmeli bir yıl olsun inşallah. 😘😘😘🧿🧿🧿🧿

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık yağda yumurta dışında birşeyler de pişebilecek karavanda Sevda :D Ama dediğim gibi pandemi yüzünden, yoksa tatil demek yemek yapmamak demek benim için :D

      Amiiiiinnnnn.

      Sil
  2. Arada bir yolculuk kaçırmışım galiba, onu bulayım önceki paylaşımlarda :) Buradan evvel YouTube'ta falan hiç karavan hayatı takip etmemiştim, izledikçe/okudukça heyecanlanıyorum şimdi :) Meğer karavansevermişim ben :) Yolunuz açık, hatıranız bol olsun :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep küçük ev videoları izliyordum. Pandemide karavanlara da sardım. Oldum olası çok cazip geliyordu bana, sana da bulaştırmaya başladım demek ucundan :D

      Teşekkür ederiz. Bizden de sevgiler :)

      Sil
  3. Birilerine fikir veriyor tabii ki. Hiç ilgilenmediğim bir alanda neler neler öğrenmekteyim. Köy ya da yayla benzeri kırsal bir alanda küçük, prefabrik bir ev fikrim vardı ama düşündüm de sizin sincap o işi de görür yahu:)) Tencereler müthiş. Sincap çok sevimli gözüküyor. Kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görür gerçekten de Zeugma, hatta biraz daha büyüğü daha da güzel olur :)

      Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Tencerelere bayıldım. Nereden aldı acaba anneniz? Benim de böyle az yer kaplayan, özellikle de sapı takıp çıkarılabilen Tencerelere ihtiyacım var. Çok da tatlı anlatmışsın her şeyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.trendyol.com/primus/classic-family-kamp-yemek-pisirme-seti-p-37952427

      Diğer internet sitelerinde de var. Ama evde çok kullanışlı olur mu bilemiyorum. Hem küçük hem de alüminyum. Tefalin sapı çıkan setlerine de bir bak istersen. Onlar ağır diye karavana istemedim ama evde çok iyi olabilir.

      Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Tamam o zaman Tefalinkilere bir bakayım. Çok teşekkürler :)

      Sil
  5. Siz konuşurken bile yazdıklarınızı okuyor gibi hissediyorum adeta. Başarılı. Karavanınız da mükemmel görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. Videolar da ses az çıkıyor, azcık yüksek ses istiyoruz🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla haklısın Mehtap, mikrofonla falan uğraşasım da gelmiyor, kameraların da sesi bu kadar.

      Sil
  7. Video, yazı fark etmez, ben hep keyifle takipteyim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Benden de sevgiler :)

      Sil
  8. Ay ne farkeder... Yazı da olsa, video da olsa içinde SEN ol yeter 😘😘

    YanıtlaSil
  9. Çoğu kişi yazı okumaktansa video izlemeyi tercih ediyor ama ben video izlerken sıkılıyorum. En fazla 5 dakika olmalı yoksa ilerleterek ya da yarıda keserek izliyorum. Eğer ilgimi çeken bir yazıysa hiç sıkılmıyorum ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyleyim. Güzel kurgulu, güzel çekimli, sıkmayıp baymayan video bulmak zor zaten.

      Sil