Tatil :D

Şubat 12, 2011

 Tatil bitmek üzere, bizi de tıpkı yukardakiler gibi tatlı bir yorgunluk sarmış durumda.

Neler mi yaptık?
 Güneşli bir havada ateş başında ellerimizi ısıtarak ve sevdiklerimizi görmenin mutluluğuyla yapılan mangal keyfi gibi güzel bir şey olabilir mi? (Öpüyorum hepinizi :)

Oğluşlarla gidilen "Renkli Matematik Dünyası"ndaki bu yapbozu yapmayı başardığımızdaki gurura ne demeli. (Orada rastlanılan uzun zamandır görülmeyen bir arkadaş da günün sürprizi oldu :)

 Yıldız Şale'de yapılan güzel bir gezinti, doğanın ve konağın o güzelliğini hissetmek, ağaçtan ağaca koşan sincapları görerek gülümsemek, yürümek, derin nefes çekmek...

 Peki ya evde durduğumuz günler. Onlara da minik gülümseyişler eklemedik mi? Hamburgerlerimiz kendimiz yaparak örneğin. Ketçabımızı kendimiz pişirerek. Sonra da keyifle yiyerek hepsini.


Tatil bitti :D
Herkese günaydın.

Harika bir güne açılsın sabahımız :)

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. bu güzel süprizi çok sevdik ama doyamadık en kısa zamanda birdaha ama bu sefer herşey bizden ok sizleri çok seviyorum iyiki sizleri tanımışız iyiki varsınız hakkın ödenmez be kardeşim seni senden çok seviyorum inşallah bende sana süpriz yaparım kendine iyi bak öptüm melek ve nur yüzlü kardeşim halide teyzemede kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  2. 14 şubat sevgililer günün kutlu olsun arkadaşların güzeli seni çok se vi yo ruuuuuuuuuuum

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim canım, ben de seni seviyorum :)

    YanıtlaSil