Hep Böyle Yapıyorum :)

Nisan 27, 2009

Temizlikçi geldiğinde salonun perdesini ütüleyerek günümü geçirmeyeyim, şimdiden yıkayayım onu diyerek salonun perdesini yıkadım. Tabi perde yıkanınca cam silinmeden takılacak hali yoktu ya. Salonun camlarını sildim bir güzel.

Oturma odasının da bir minicik tülü var. O da onlarla yıkansın dedim. Eee, o odanın da camı silindi. Tülü takabilmek için koltuğu öne çekip merdiven koymak gerekiyordu. Eh, koltuk öne çekilmişken orası da süpürülüp silindi.

Hava rüzgârlı, tam çamaşır havası diyerek yatağın kenar örtüsünü yıkadım. Onu sermeden önce yatağın altını falan da silinsin de temiz örtü toz olmasın diyerek orasını da temizledim.

Eeee..

Bana yarın temizlikçi geliyor.

Karşılıklı kahve içeriz falan artık :D

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. ayy walla handan bende sadece kendimi böyle zannediyordum,hatta ben aman burası çok kirlenmiş ayıp olmasın şöyle üstünden de olsa bir sileyimde mahçup olmayayım ruh halindeyim :D

    YanıtlaSil
  2. Ha ha , evet evet aynen öyle canım :)

    YanıtlaSil
  3. şekerim sen temizlikçiye iş bırakmamışsın, artık dediğin gibi bir çay kahve içersiniz karşılıklı :)) bende aynı şeyi yapıyorum aslında bakma :)) zincirleme gelişiyor temizlik olayı :))

    YanıtlaSil
  4. Handancım onu bana göndersenee...

    YanıtlaSil
  5. hay allah iyiliğinizi versin:)))

    YanıtlaSil
  6. evin tek patronu,hakimi ,organizatörü,tek güç ,ulu manitu olan 14 yıllık fatma hanımla yaşasaydın ,bir de üstüne üstlük yaptıkların beğenilmeyip ,burası dalgalı kalmış yenge! lafını işitirdin canım ,bizde de durum pek farklı değil,tek farkı hatun benim gibi titiz bir kadının yaptığını da beğenmiyor...kiss.(Hatta geçen gün kadıncağız yaşlandı,artık zor yapıyor diye duvar silmeye kalktığım için annemin manidar bakışları ile başbaşa kaldım...)

    any

    YanıtlaSil
  7. EE kahveler içilince bir de fal bakılır zaman bol nasıl olsa işlerin çoğu bitmiş:)))

    YanıtlaSil
  8. hahahah bende senin gibiyim. aman biryerde ıvır zıvır bişey unuturum diye temizlikçi gelmeden temizliyorum bi güzel heryeri :)

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten de zircirleme gelişiyor Owl, bir anda evin her köşesinde koşturuyor buluyor insan kendini.

    Öziiciğim, göndereyim canım :)

    Evet evet gülmekte sonuna kadar haklısın Banu :)

    İvriz, amiin :D Ama bak yalnız değilim benim gibi yapanlar da var :)

    Any'cim canım, Sadiye teyze sonuna kadar haklı, sizde roller tamamen değişmiş :D

    Evet Melek, fallar mallar, muhabbet koyulaşır artık:)

    Tabii Boogie, elaleme rezil mi olalım şimdi :)

    YanıtlaSil