Oradan Buradan

Aralık 15, 2022

Bir çılgınlık yapıp lcw nin internet sitesinden bir sürü sipariş verdim. Şimdi çoğunu geri götürmem gerekiyor, XL pijama küçük, L kazak devasa oldu, elbisenin beseni tam ama basen kısmı kulakçıklı benim gibi baseni olmayan birisinde tuhaf durdu, süetere emin olamadım çok kötü değil aslında ama neredeyse dizime inecek. Tayt giyerken iyi olabilir. 


Dün arkadaşım bana gelirken yukarıdaki fotoğrafı çekti. Bir begonvil ne kadar güzelleştiriyor bir apartmanı, değil mi ? 


Metehan hafta sonu dans yarışmasına katılmıştı. Çok tatlı bu japonlar. O yarışmaya katılmak isteyen bir tek Metehan'dı. Üst sınıflardan bir kız partneri olmuş ki katılabilsin diye. Bir pazar günü , sabahın beşinde kalkıp altı buçuk trenine binerek iki saat yol gittiklerini düşünürsek bayağı güzel bir jest.


Geçen hafta balkona menekşeler aldım. Boş saksılarım güzelleştiler :)


Kış güneşi çok güzel , değil mi ?


Mutfağın sevdiğim köşesi. Kapıdan içeri girerken şu renkleri  görmek beni mutlu ediyor. Öyle kullanışlı ki mutfak , kendim plânladığım halde ben bile şaşkınım böylesi rahatlığına. Bir de güzel avize bulsam üzerine iyi olacak. Dört ampulle evin en kocaman avizesi olabilir :D


Geçen hafta Bilgehan'la okul çıkışı buluşup Kadıköy'de dolaştık. Fotoğraf çekecektik ama onun makinasının pili şarj tutmamış, ben zaten evde unutmuşum:D


Akşam sefası :)


 Bu da dün akşamın sefası. Maç başlamadan hemen önce.

Can Fransa şampiyon olacak diyordu turnuvanın başından beri benim gönlüm Arjantin'deydi. Pazar günü birbirimizi kızdıra kızdıra izleriz artık:)

Bu sene pek tembeliz. Daha hâlâ kartlarımızı hazırlamadık. Bakayım pazar akşamı yapabilecek miyiz ? Belki bu akşam Bilgehan'la yaparız bir şeyler . Can gelince yazarız arkalarını.

B vitamini almam gerekiyor galiba. Buzdolabı manyetlerinden sonra paketlemeye başladığım minik çekiliş hediyelerimi de bulamıyorum. Misafir gelecek diye kaldırmıştım masadan. Kendimi kaybetmesem bari. 

Fotoğraflara Türkçe rock şarkılar sakladım, tıklayıp almayı unutmayın.

Hepinize güzel günler, ben yolumu bulabilirsem bi yürüyüşe gideyim bari :D

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. Günaydın, İstanbulda sonbaharı aldım kaçıyorum

    YanıtlaSil
  2. İnsanın evinde mutlu olması güzel.
    Ben şuan değilim mesela.
    Zira ev bana kirli geliyor. Ama temizlemeye elim varmıyor.
    Yorgunluk cabası.
    ...
    Saydım...
    Sırf meraktan baktım.
    Bakayım oğlunun dans videosuna ne koymuş.
    Deliyim deli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen başlayana kadar gözümüzde büyüyor. Ben de uzun zamandır mutfaktaki iki dolabı döküp de düzgğn yerleştireyim diyordum bir türlü kılımı kıpırdatmıyordum. Bugün açtım müziği girdim mutfağa. Düşündüğümden kısa sürdü :D

      Hahaha, ben de merak ederdim. Mesajı almış mıdır acep, saydım diyorum kaç gün oldu diyorum, daha ne diyim :D

      Sil
  3. İçine sinmiş evin güle güle oturun balkon ne güzel görünüyor. İnternetten alışveriş hiç yapmadım mağazaya gidip bakıp deneyenlerdenim. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sindi gerçekten de Hülya :)

      LCW de öyle çok şey var ki mağazada bana sıkıntı basıyor bir yerden sonra göremiyorum, oysa internette kolay bulunuyor. Normalde bedeni de uyar bana ama kalın yünlülerde denk düşmedi sanırım.

      Sil
  4. Ayy bende sabah sabah üç kargo dolaşıp tüm iadelerimi gönderdim. :D Darısı başınıza.

    YanıtlaSil
  5. evin pek harika anacım, begonvillerin de öyle , renkler de sımsıcak tıpkı sen gibi, aldıklarını da kullan güle güle, beden değiştiriver yeter belki de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Eylem :)

      Amaaan , paketlere bakıp kendime kızıyorum, bir sürü iş çıkarttın kendine diye :/

      Sil
  6. Arjantin kazandı, yani sen kazanmış oldun. Tebrikler.

    Balkondan fotoğrafını çeken arkadaşın çok iyi yapmış. Çok güzel bir fotoğraf o. Bence sen de yıllarca gülümseyerek bakacaksın o fotoğrafa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa, Can cıvızladı, güya Fransa'yı tutacaktı ama baktım Arjantin bastırırken onlara tezahürat yapıyor. Eee dedim, bu nasıl Fransa'yı tutmak :D

      Fotoğraf gerçekten de çok tatlı olmuş :)

      Sil