Buzdolabı Manyetlerim Nerede ?

Aralık 13, 2022

Vitrindeki kutuları on ay sonra boşalttım, bütün ıncık cıncıklarımı yerleştirdim içine. Aaa, manyetler o kutularda yokmuş. Eee, nerde bunlar ? En ufak bir fikrim yok. Bilimum köşeye baktım ama göremedim. Acaba nereye tıktım ben onları  :D



Kar kürelerimin dokuz tanesini atmaya karar verdim, suları bulanmış, karları tuhaflaşmış, içindeki objeler oldukları yerden pırtlamışlar. 

Dün ev telefonum takıldı. Taşındığımızdan beri aramaktan bir hal olmuştuk müşteri hizmelerini. Göya aktardılar, ne gelen oldu ne giden. Neyse dün birisi gelip yaptı. 

Metehan biber dolması pişirdi bugün. Tam kıvamını tutturamadık, pirinci bi tuhaf, biber köy biberimsi bişey olunca fazla sulu yaptırmışım oğlana. Ama lezzeti çok güzelmiş. Mutfakta bir level daha atladı bizimki. Ispanakla, taze fasülye de aldı. Sebze bulup aldım diye mutlu olduğuma inanamıyorum diyor :D

Yarın arkadaşım kahvaltıya geliyor. Eve taşındığımdan beri sanırım dokuzuncu misafirim :) Ne güzel .

Henüz ne kart yazabildik, ne hediye paketlerimi gönderebildim. Can bu sıralar çok uzun süreli gidiyor uçuşa. Meselâ dün sabah erkenden gitti, haftaya pazartesi dönecek. Yurt dışından yurt dışına uçuşlar yapıyor. Dolayısıyla bir türlü toplanamıyoruz. Neyse ay sonunda izni var en azından .

Şu an evin her yerinden çocuk sesi geliyor. Yan komşuda güreşenler, üst komşuda yerde ne bulsa yuvarlayan iki yaşındaki oğlan sesi geliyor. Evde insan hiç yalnız hissetmez :D

Bugün ilk defa kış geldi dedim. Tüm gün kapalı , yağışlı ve soğuktu. Kış de gelsin, mevsimler iyice tepe taklak gitmesin.

İyi hoş da, nerede şu buzdolabı manyetleri yahu. 

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. :) Kapanış güldürdü. Erkeklerin bir dönem evde uzakta yaşaması ne müthiş birşey değil mi? Yemek falan yapmayı öğreniyorlar el mecbur, çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel. Şimdiden bana diyor ki "Anne döndüğümde dönüşümlü yemek yaparız " Ay bir anne hayatta başka ne ister :)

      Sil
  2. evde bir kutu dolusu var göndereyim bari sana :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komik olan tarafı da o ya B, bende de kocaman bir kutu dolusu vardı, Can her gittiği yerden getirmiş, o kadar kocaman kutu nereye kaybolur :D Teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Yemek eğitimi vermene şapka çıkarıyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eper kendisi istemişse eğitimi vermek çok zevkli :)

      Sil
  4. Hiç ummadığın bir yerden eline geliverir merak etme. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım nereden çıkacak. Küçük bir kutu da değil ki, anlamadım nasıl kaybolur :)

      Sil
  5. Aferin Metehan'a. Mutfağa ilgisi olan insanları takdir ediyorum. Bir dahakine daha iyi yapar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pirinç falan değişik ya, ben kestiremedim, o zamanla oturtur kıvamını :)

      Sil