Geleneksel Yılbaşı Partisi

Aralık 25, 2022


 Önceki yazımda bu sefer geleneksel dörtlü toplanamayacak gibiyiz demiştim ama bir şekilde yine bir araya geldik çok şükür.

Parti havası ortama biraz fazla geleceğinden sakin bir akşam yemeği moduna çevirdik. Sakin de başlamıştı ama Bilgehan'ın dediği çıktı. Siz bir araya gelince parti olur zaten anne diyordu :) 

Birbirimize çok iyi geliyoruz kesinlikle. Sofra hazırlarken gündemimizdeki ciddi olayları birbirimizle paylaştık ama şu fotoğrafı çektirdikten sonra hastalıklar, yorgunluklar, uykusuzluklar dışarıda kaldı, sohbetler, takılmalar yavaş yavaş kahkahalara kaydı. Uüzümüzde bir tebessüm, kocaman sarılıp birbirimize kendimizi yenileyip büyülü bir gece geçirdik .

Ah, sağlıkla, huzurla , mutlulukla daha nice partiler yapalım.




İnstagramda rastlayıp hoşuma giden pratik tabakları yaptım, size de yılbaşı gecesi ilham olur belki diye paylaşıyorum :)

Hayatınıza birlikte gülümseyeceğiniz insanları, baktıkça gülğmseyeceğiniz ayrıntıları, hatırladıkça gülümseyeceğiniz anları katın, sonuçta o anda yakalabildikleriniz sizinle kalıyor, gerisi koşturmaca, uğraşmaca.

İyi pazarlar.


Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Nasıl içim açıldı! Onlar nasıl mezeler, nasıl salatalar Handan yahu! <3 Bir otobur olarak gastronomik cennetimi bulduğuma ikna oldum :)) Ne iyi yapmışsınız!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi de çok basit, bildiğimiz salata, salatalık ve üçgen peynir, ama görüntüleri pek tatlı oldu Ceren :)

      Çok iyi yaptık gerçekten de .

      Sil
  2. Çok güzel... Çok güzel bir yıl dilerim. ✨🥳

    YanıtlaSil
  3. Tabaklar müko. :) Canım yılbaşı partisi çekti resmen ama evde misafir var yaa tüh.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel insanın sevdiği dostları olması. Şimdiden iyi yıllar ☺️

    YanıtlaSil
  5. Bilgisayarım bozulduğu için bir süredir buralarda yoktum. Yeni yeni okuyorum birikmiş yazıları. Geçmiş yeni yılın kutlu olsun Handan :-)

    YanıtlaSil