İstanbul'da Gittiğimiz Kamp Alanlarını En Sevdiğimizden Başlayarak Sıraladım

Aralık 07, 2022

Kampa falan gidiyorduk biz bir aralar. Negzel günlerdi :D Şu anda siteden karavanı çıkartsak sanırım geri almamak için snaypır yerleştirebilirler ağaçlara:D En son yönetim kurulundakilerden biri neden içeri girmesine izin verdiniz diye güvenliğe carlıyormuş :D Arabamız kadar yer kaplayan karavana bu kadar tepki neden hiç anlayamıyorum ama neyse. 


Kamp alanlarımız içinde en sevdiğimiz Seferoğulları Kamping oldu. Ağva'da. Kamp alanı kocaman, ağaçların içinde uzun yürüyüş patikaları var . Hele uzaktan deniz gözüken köşesi harika. Denize de giriliyor. Ağva'ya çok yakın. Kalınacak bungalovu , restoranı, tuvaleti, bulaşık yıkama alanı da var. Çadır için de çok güzel. En kalabalık bayramda gittiğimizde bile çok bunalmadan kaldık ama hafta içi haaarikaaa.


Bu kamp yeri ile ilgili odunculuktan kuş gözlemine yavru kedilerden manzaraya videom da şurada. Zavalli video dört beğeni de kalmış. Hiç ilgilenmiyorsunuz arkadaşınızın videolarıyla hiç :~}

İkinci sevdiğimiz, kayalıkların üzerine park edip dalga sesleri ile uyuduğumuz, gece denize inen yıldızları izlediğimiz Sahil Kamp. Şile'de. Yine restoranı, tuvaletleri, duşu var. Sahili de var hatta dalma dersi de veriyorlardı ama çok taşlık. Kapısını hemen yanında halk plajına da inilebiliyor hemen. Orası kumluk. Küçük bir havuzu da mevcut . Her gittiğimizde yeni yerler yapıyorlar. Hobit evinden otağa bir sürü değişik kalma yeri var. Haftasonları çok kalabalık. Çadırlar hele iç içe oluyormuş neredeyse. Hafta içi güzel.


İkinci kampımızın kısacık videosu da şurada. İlk gittiğimizde çekmişim, ne soğuktu be :)

Bir tane daha varmış, yaz gezisinden. Mover da göstermişim :) O da şurada.

Üçüncü sırada sanırım İstanbul Kamp var. O da Şile'de. Diğerine göre daha küçük bir alanda. Burada da mutfak, kafe, tuvalet, bulaşık yıkama yeri ve kalma yerleri var. Sahilde hemen. Küçücük bir plaja bakıyor. Etkinlikler düzenleniyormuş burada. Biz gittiğimizde sanırım nisan ayıydı, tam yeniden kapanmalar başlıyordu. Kimsecikler yoktu :)


Nasılsa bu kampın videosu çok tıklanmış. Sanırım tente kurduk diye . İşte şurada

Gelelim son iki kampa. Bu kamplardan biri, Bella Kamp, yeri itibariyle kamptan çok birisinin bahçesinde duruyormuşuz gibi hissettirdiği için çok sevemedik. Ama alan güzeldi. İçinde sobalı kafesi vardı. Yine sobalı bungalovlar tatlıydı. Arkadaşlarımızla gidecektik bir gece ama olmadı. Kendimiz gittik daha sonra. Yürüyerek deniz on beş dakika falandı sanırım. Şile'de. Dediğim gibi tek sorun yazlıkların arasında kalmış olmasıydı. Küçük bir bahçe havasındaydı ama içinde daha önce hiç görmediğim kuşlara rastlamam tam bir sürprizdi. 


Bilin bakalım kim o kampın videosunu yapmamış. Hemen yapıp bu hafta sonuna kadar yükleyeyim, o zaman buraya da koyarım linkini. Bol tembellikle geçen güzel bir kamptı :)

Ve son sırada Ağva Green Park var. Kamp alanı çok güzel bir yerdeydi ama gördüğümüz en kirli kamp olabilir. Üstelik kimseciklerin olmadığı bir dönemde gittiğimiz halde tuvaletleri kötüydü. Kamp alanındaki tavşanlar tatlı olsalar da pislikleri her yerdeydi. Neyse ki kendimize denize nazır bir yer bulduk ve kamp alanını arkamızda bırakıp pek bakmadan geçirdik gecemizi. Burada da yemek yeri, tuvalet, kalacak bungalovlar vardı. En ucuz kamp da olabilir. Tuvaletleri de temiz olaydı.


Videosu işte şurada. Sevgili Bobby, sonbahar renkleri, yapmur, fırtına ve gökkuşağı :) Birinci yıl sonu videomuzu da orada çekmiştik. O da şurada. Başarımı kutlayabiliriz bu video için :D

Şu sıralar ikinci yılı doluyor karavanımızın. İnsan her baktığında mutlu olur mu ? Oluyorum ben. Pandemi sayesinde bu hayalim gerçekleşti. Daha önce hiç görmediğim yerleri gördüm onun sayesinde. Her kampın yeri ayrı . Hepsinde yaşadığım büyülü bir an var. Bir gün de onun yazısını hazırlayacağım .

Şimdi ben şu köşeme çekiliyorum. 



Hepinize iyi akşamlar... Huzurlu, sağlıklı ve mutlu olsun hem de :)

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Böyle sevgiyle bahsetmek ne güzel! Resmen kötü salgının iyi getirisi olmuş:)
    Nice keyifli gezmeleriniz olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de kötü salgının getirisi oldu Sezer :) Teşekkürler:)

      Sil
  2. İyi gezmeler Handan sanada sağlık huzur dilerim. Hülya

    YanıtlaSil
  3. şu kamp olayına nasıl imreniyorum nasıl özeniyorum...Harika yerler ve resimler....keşke daha çok resim olaydı....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı başına B :) Karavan Günlükleri etiketinde var daha çok fotoğraf :)

      Sil
  4. Ayyy resmen okudukça içimde yankılanan "var bir hayalimiz" :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah gerçekleşir, darısı başınıza diyeyim:)

      Sil