Ev Alma Balkon Al

Eylül 30, 2022

Bizimkisi biraz o hesap oldu.

Bakacak olursanız yatak odası bi tuhaf, küçük değil güya ama abuk subuk şeklinden dolayı içine eşya nasıl sığacak bilmiyoruz.

Bilgehan'ın odası hepten tuhaf. Mimar Norveç fiyordlarından esinlenmiş onu yaparken. Zaten camı balkona bakıyor. Daha doğrusu balkonun yan duvarına bakıyor. O balkonu da kapatıp mutfağa katmışlar. Oda penceresi mutfağa açılıyor yani.

En mantıklı oda Metehan'ın odası. Karşı apartmanla dib dibe ama, dikdörtgen şekliyle yerleşime müsait. Evin en güzel odası bir sene boş boş duracak :D

Her odada bir priz var. Fazlası zarar. Su boruları dışarıdan gidiyor, patlamış eskiler. Bilimum kablo dolanıyor ortada. 

Kapılar bitmiş, değişecek 

Yerler bitmiş. Salonun yer döşemesi güzel bir tek, eski parkelerden. Onu da yaptırması yeni laminatlardan daha pahalı : P

Diyeceğim o ki nereye el atılsa elimizde kalıyor.

Ee, niye aldık o zaman?


Sırf buna vurulduk desem. O da iki kişinin sığacağı kadar büyük ancak ama olsun. İstanbul'un göbeğinde bu manzarayı bulmak zor.

Tarihe not düşülsün. Kiracılar bugün evi boşalttılar. Gün yıkma, dökme, kırma, usta peşinde koşma, sürekli bişeylere karar vermeye çalışma zamanıdır. 

Çok şükür .

Eve verdiğimiz para kadar tadilata vereceğiz gibi gözüküyor ama olsun.

Çay isteyen ?




Benzer yazılarım

28 Yorum yap

  1. Önünüzde yapılacak işler olsa da evinizin sonunda boşalmış olmasına çooook sevindim :) Balkon manzarası çok güzel gerçekten :) Kolay gelsin!

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    "Ev alma komşu al" atasözüne bir yenisi daha eklenmiş gibi, "Ev alma, balkon al" diye bir yazı başlığı okudum. Paylaşımların konusu "ev" olunca, hemen ilgimi çeker. Ev konusunda çok bahtsızım. Kaç kez ev satıp ev aldım, ancak gönlüme göre bir ev alamadım.
    Şimdi sizin de yazınızdan anladığım kadarıyla, öncekileri bilemem ama, son satın aldığınız ev, hiç de gönlünüze göre bir ev olmamış. Ama, yine de sizi memnun eden bir tarafı varmış, o da manzarası. Hiç olmayanları dikkate aldığımızda buna da şükür diyebiliriz.
    Yazınızdan kiracının çıktığını ve boşalan evle ilgili tadilata başlayacağınızı anladım. Allah kolaylıklar versin ve güle güle oturun.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evin içini istediğimiz gibi yaptırırız ama dış kısmına hükmümüz geçmiyor dedik Recep Bey.

      Teşekkür ederiz.

      Sil
  3. Hayırlısı olsun, size de kolay gelsin arkadaşım.

    YanıtlaSil
  4. Gözün aydın Handancım. Bundan sonrası da zevkli ama koşuşturmacalı bir süreç. Kolay gelsin. Manzaran gerçekten çok ama çok güzel. Hele bu devirde, şehrin ortasında vaha gibi. Güle güle, iyi günlerde, sağlıkla oturun inş <3
    Çenebaz

    YanıtlaSil
  5. güle güle otur huzurla Handancım

    YanıtlaSil
  6. Ayyyy çok sevindim kiracıların sorunsuz çıkmış olmasına! Handan o balkon ne yaaaa cenneeeeet <3 Daha şimdiden böyleyse bir de sen içine girince nasıl olacak kim bilir, hayırlı olsun!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ceren, küçük ama çok tatlı balkon :)

      Sil
  7. hadi hayırlısı her şey düzelir güzelleşir :)

    YanıtlaSil
  8. Ben Handan'ın evinin yerini biliyorum ve her ne kadar başlığı görünce kıkır kıkır güldümse de o balkon için değer diyenlerden olacağım. Bence de Handan'ım..değer.

    Bir ara oralarda kahve mi içsek seninle ...Yemeklreini çok sevdiğim köşebaşındaki koca restaurantta ya da koru içindeki güzel yerlerde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olur Kadriyem, ayarlayalım bir gün :)

      Sil
  9. Güzel günlerde oturun 🧡

    YanıtlaSil
  10. Ben balkon sevmem ama videoya bakınca sevebilirim de aslında diye düşünmedim değil. :D Vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşallah. Dekorasyonda fikir birliği için öneri falan lazım olursa burdayız. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balkonsuz hayat düşünemiyorum bile :) Teşekkür ederim, evet artık fikirlerinizi sorarım arada :)

      Sil
  11. Hayırlı olsun, çok zevkle geçsin bundan sonrası inşallah.

    YanıtlaSil
  12. Ayyy Handan çok sevindim. Kiracılar hiç çıkmayacak gibi duruyordu. Gözün aydın. Şimdi yorucu ama güzel zamanlar geldi. Allah kolaylık versin. Evinin bitmiş ve senin taşınmış hâlini görmek için sabırsızlanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Şule, valla ben de bir an için çıkmayacaklar hiç hissine kapılmıştım:)

      Sil
  13. Manzaran şahane hakikaten. İstanbul'un göbeğinde şahane bir manzara ♥
    Ustalarla uğraşmak biraz sıkıntılı hakikaten ama towandaaaaa der uçan tekmeyi savurursun bence :)))
    Hayırlı olsun arkadaşım, çok sevindim çoook :)

    YanıtlaSil
  14. Hadi gözünüz aydın merakla son halini bekliyorum 😊

    YanıtlaSil