Akşam Federer'in Son Maçını Kaçırma

Eylül 23, 2022

Tenis delisi ( izleme delisi ,hiç oynamadım, raketi almıştım bi hevesle, denk düşmedi, sonra da sakatlıklardan hiç şansım olmadı) olduğumu bilmeyen kaldı mı bilmiyorum :)

En sevdiğim iki oyuncu Nadal ve Federer ( İkisi karşılıklıysa Nadal :D ) Bu ikisinin karşılıklı maçları ise en en en sevdiğim zira Nadal başkalarıyla oynarken sıkıcı oluyor, Federer başkalarını kolay yendiğinden tembellik yapıyor, ama ikisi karşılıklı harika maçlar çıkıyor ortaya.

İşte Federer profesyonel tenis hayatını Laver Cup turnuvasında tek maç yaptıktan sonra bırakıyorum dedi. Eh, 41 yaşında, başka kimse o kadar oynayamamıştır. Nadal 'ın o kadar durabileceğini sanmıyorum meselâ. Belki Djokovic oynar. Neyse konu dağılıyor. Son maç bu akşam. Nadal' la yan yana çiftlerde Avrupa Takımı olarak Dünya Takımı' na karşı oynayacaklar. Saat dokuzda başlayan akşam seansının ikinci maçı.

Kaçırmayın bence .

Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. nadal cıyım ben. şimdi yeniler de iyi ama, norveçli, fransız, ispanyol, üçü de iyi. kızlar finali ne güzeldi ama yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de nadalcıyım ama o da ne kadar daha oynar bilmiyorum. Norveçliyi ben de sevdim. İspanyol' u bir anda abartıp nadalla karşılaştırmaya başladılar. Yav bari bir iki turnuva daha geçseydi :)

      Sil
  2. 50 yaşımda başlamaya niyetleniyorum biryerlerimi kırıp iyice oturur kalırım gari...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla omzum bileğim sakat olmasa başlardım ben, elli yaş nedir ki , mis gibi öğrenilir :)

      Sil
  3. Kaçırdım ama sonradan youtube da izledim ve gözlerim doldu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gözlerim dolamadı ,maçı kaybettiklerine kızmakla meşguldüm Sezgin : D

      Sil
  4. Bu maçı izlemedim ben ama sonrasında fotoğraf ve videolarını gördüm. Hem gülümsedim hem gözlerim doldu. Federer ve Nadal'ın yan yana oturup ağlaması tarihe geçti bence. Bir daha bir sporun zirvesindeki iki ismin böyle görüntülerini görebileceğimizi sanmıyorum. İkisini de severim, daha çok sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de sporlarının yanı sıra insan olarak çok iyiler Şule, her zaman nazik, kimseyi kırmayan, karşısındakini onurlandıran insanlar. Bir de yan yana kahkahaya tutuldukları eski bir turnuva anonsu videosu var, bak onu da bul izle :D

      Sil
  5. Ya buz dansı hariç hiçbir spora bakamıyorum ben:( o da hangi kanalda aklıma gelmiyor aramak, sormak o yüzden bakamıyorum yıllardır eskiden TRT'nin TRT olduğu güzel yıllarda başka kanal da yoktu rahat rahat izlerdim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En son trt spordaydı buz pateni Müjde. Bir ara yayımlamayı kesmişlerdi ama şimdi yine yayımlıyorlar. Eurosport' ta da var. Şampiyonalar başlayınca haber veririm ben sana :)

      Sil
  6. Ne kadar duygusallardı kıyamam... Maçı izlemedim ama sonrasındaki o duygusallıklarını her yerden takip ettim vallahi :)

    YanıtlaSil