Bir Hafta Daha Bittiii

Haziran 12, 2022


 Akşama kadar yattım. Sol kolumu hareket ettiremiyorum,  özellikle öne ve  yukarı kalkmıyor. Ben de fırsattan istifade tembellik yapayım dedim. Ve fakat yat yat sıkıntı basıyor insana biraz sonra. Hem biz yarın iki gecelik kamp kaçamağı yaparız diyorduk, bu kolla pek mümkün gözükmüyor, onun yerine birşeyler planlasam diye düşündüm.( Hayır hastaneye gitmeyi planlamıyorum henüz :D) Onun için de Can'ın eve dönmesini beklemem gerekiyor.  

Bilgehan' la zamandır duran kekik tohumlarını ultra özenle diktik. Markete abur cubur almaya gitmişken tohum da alıp gelebilen bir oğlum var 😊 Sonra abuk duşumsu küvetimsi oluşuma su doldurmayı başardık, o biraz banyo keyfi yaptı. 

Bu arada mutfak tezgâhını toparladım,  cifledim falan. Aklıma kirli pantolonlar gelince makinanın kısa programını çalıştırdım, çünkü yarın için plân yapmamış olsam da hazırlıklı durmak gerek :D Makina bitti, tek kolla asma denemelerine girdim. Belki çamaşır ipleri gökyüzünde olmasaydı başarırdım ama baktım kolumu ağrıtacağım, kimsesiz misin sen diye kendime söylenerek Metehan'ın odasına koştum. Tabii ki annesine kıyamaz. Hemen gelip astı. Bu nemli ve rüzgârsız havada kuruma olasılıkları pek düşük ama neyse. 

Çayımı aldım, koltuğuma geri döndüm. Can da gelir herhalde birazdan . 

Bu yazıyı instagrama yazmıştım, orada okuyan olmaz diye buraya da taşıdım. Bakiim hangi tarafta daha çok okunuyormuş :D

İyi geceler.

Benzer yazılarım

24 Yorum yap

  1. Ben önce burada okudum. Ne de olsa bloglara alışmış bir kişiyim :) Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Ben de hep buradan okurum bizim mekanımız bira💋
    Çok geçmiş olsun canım.

    YanıtlaSil
  3. Uzun uzun oğlanların iki dakikada asmışlardır çamaşırı Handan, bu fırsatı kullanabilmiş olmana (aynı kafada (her işimi ben halledeyim (hatta hasta bile olsam) aman aman madalya versinler) olduğumuz için) çok sevindim, darısı başıma! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevindim Ceren, tek elimle hem pantolonu tutup hem de tutturmaya çalışırken bir an kendime söylendim. Tamam tek başınayken yap hadi de yanındakiler varken bu ne saçmalık dedim... Kendimizi paralamaktan vazgeçmeliyiz.

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun Handan. Ben de bu hafta sonu bel ağrısından eve bağlandım. Ağrı kesiciler ile işe geldik mecburen. Yaşlanmak istemiyorum ben. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Hülya yaşlanalım güzel güzel, sağlıkla :) Sen de zorladın belini her halde, vücudumuz bize sinyal veriyor arada dinlen azıcık diye. Geçti geçti.

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun. Tohum alan Metehan'a benden özel selam sevgi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Tohumu alan Bilgehan, ben ikisine de ileteyim selam ve sevgilerini :)

      Sil
  6. Geçmiş olsun bebişim hatta geçti geçti
    Any

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Bu sabah yüzümü yıkayabildim iki elimle, bir ara geçecek :)

      Sil
  7. Geçmiş olsun Handancığım, fazla blog ziyareti yapamıyorum (hikaye yazıyorum her hafta bekliyor okurlar diye)şimdi gördüm. Yeni evin çok tatlış güle güle otur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Müjde. Yeni evimden ilk fırsatta kaçacağım inşallah. Fazla oturmamayı umud ediyorum :)

      Sil
  8. Hangi tarafta daha çok okuyan oluyomuş :)

    Geçmiş olsun sana.. Bir kaç ay doğru dürüst girmedim şuraya o arada ne yaptın kendine?

    kekik mi..bayılırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradan tabii ki :D
      Valla yaptım bi yaramazlık, geçsin diye bekliyorum artık.
      Umarım çıkar kekikler, sana da getiririm :D

      Sil
  9. Ay! Handancım! Kolum yukarı kalkmıyor, öne gitmiyor dedin ben endişelendim. Çünkü iki seneye yakındır aynısı bende de var. Zamanla arttı arttı. Yürürken bile kol hafif sallanır ya, onu da yapamamaya başladım. Saçımı toplamak hayâl vs. Artık son raddede doktora gittim. MR çekildi. Kas yırtılması sanıyordum da değilmiş Allah'tan. Halk dilindeki kas sıkışmasıymış. İlaç verdi. 30 tablet bugün bitti. İyi geldi mi dersen? Bir miktar iyileşme var, yani öncekine göre çok daha iyiyim ama halâ kol tam olarak dik şekilde havaya kalkmıyor, halâ uykumdan uyanıyorum, halâ saçımı zor topluyorum, ileriye tam uzanamıyorum. Olmzsa iğne yapacağız demişti doktor, oda olmazsa fizik tedavi. Ama hiç gidesim yok. Belli hareketler verseler de kendi kendime yapsam. Bence sen de doktora bir görün. Salgın zamanı mutfak işlerini o kadar abarttım ki kendimi sakatladım resmen. Evde kendi kendime spor yapmaktan da olabilir:) Salgının hatırası yani:) Çok geçmiş olsun, öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buz koy bol bol Sezercim, benim ortopedistim hiç ilaç vermez hep buz verir. Doktora gitmedim hâlâ, dururken ağrı yapmadığı için ya eklem bağlarında ya kaslarda birşeydir diye düşünüyorum ikisine de yapacakları birşey yok nasılsa.

      Sil
  10. Her işe bir yardımcı olması çok güzel birşey, umarım kolun giderek düzeliyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yavaş yavaş düzeliyor She, en azından saçımı toplayıp yüzümü yıkayabilmeye başladım.

      Sil
  11. Ben senin İnstagram hesabını takip ediyorum ama bu yazıyı hatırlamıyorum. Birden fazla hesabın mı var acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuyu açıklığa kavuşturduk sanırsam :D

      Sil