Sinir Bozucu

Temmuz 29, 2015

İnternette baktığım sayfaların daha sonra reklâm olarak her sitede karşıma çıkması tüylerimi ürpertiyor.

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Sormayın, her şeyimiz kayıt altında ve sürekli birileri bizi takip ediyor gibi hissediyorum ben de. Çok rahatsız edici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden sadece filmlerde olurdu böyle şeyler Devrim, şimdi gündelik hayatta:-(

      Sil
  2. Kesinlikle. ben bir ara piyano bakıyordum sitelerden. Bir hafta kadar sürekli piyano reklamı gördüm sonra . Dediğin gibi çok rahatsız edici bir şey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Şenay, nereyi açsam karşıma çıkıyor benim de..

      Sil
  3. anlamadım ki ne demek istediğini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle ki Deep, şimdi ben Bozcaada'daki otellere bakıyorum. Ardından hangi sayfayı açsam google reklam kutucuklarında sürekli bozcaada otel reklâmı çıkıyor. Dolaştığım sayfalara göre google reklâm ayarlıyor o da sinirimi bozuyor benim. Anlatabildim mi? Her gezdiğim sayfa izleniyormuş gibi. Ya da gibisini atalım onun:-)

      Sil
    2. anladım google plus'tan olmalı. tüketime teşvik ediyolar demek ki :)

      Sil
    3. Tüketime teşvik etmesinden çok gezdiğim her sayfanın kabak gibi görünüyor olması kısmı sıkıcı Deep. Saçma belki ama sinir bozucu işte :-)

      Sil
  4. İlk defa yaşadığımda çok tedirgin olmuştum bende Handan. Mevlana Şebi Arus töreni ile ilgili bir mail gelmiş bir tur firmasından. Tıkladıktan 2 dakika sonra başka bir mail geldi "Kadriye Hanım Mevlana Turlarıyla ilgilendiğinizi gördük ayrıntılı bilgi isterseniz sitemize bekleriz" diye bir mesaj geldi. Bu kadar bilinmek hoşuma gitmedi doğrusu:(

    YanıtlaSil