Pembe-Mor :)

Nisan 30, 2010

Her ay bir kere depresif oluyorum ben. O zamanlarda depresyona girmenin ne beter birşey olduğunu düşünüyorum. Oysa benimkisi tamamen fizyolojik ve geçici biliyorum. Geçici olmasını bilmek bile işe yaramıyor, herşeye kızıyorum, herşeye üzülüyorum, hiçbirşey yapasım gelmiyor. Batsın bu dünya durumları :D

Aşağıdaki yazıyı yazarken de anlayacağınız üzere öyleydim. Bu sabah bir baktım, geçmiş :D Yani dünkü yazımı görmezden gelelim arkadaşlar. Silecektim ama yorumlarınıza kıyamadım. Hepinize teşekkür ediyorum.

Neyse dün ben öyle sadece uyumak isterken, annemin çık arkadaşına git açılırsın biraz demesi üzerine kalkıp çıktım evden. Şansıma araç da vardı beni götürecek ama binmedim ona, yavaş yavaş yürüdüm. müzik dinledim. Derin nefes aldım. Ve fotoğraf makinamı çıkarttım çantamdan :D Böylesi biryerde oturduğum için şükrettim.

Herkese günaydın.

Pırıl pırıl bir güne açılsın sabahınız....












Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Planlı bir şekilde depresyon geçirmek ne hoş. Şanslısın.

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin tekrar, günaydın:)
    Sen hep sabah yazıyorsun ya Handan'cım alıştırdın beni,ilk önce sana tıklıyorum ve okuyorum artık...Ve muhtemelen de %90 gülümsüyorum yazdıklarına:)
    Ne kadar arada bir depresyona girsende:P pozitifsin aslında,
    gülen yüzümsün sen benim:)
    Ha bir de şu fonda çalan harika melodi eşliğinde'Kiss'liyorum her sabah:P
    Çok yazdım yine;Hadi Kiss:))

    YanıtlaSil
  3. Leylaklar da açtı değil mi? Ben de çekmeliyim, dışarı çıkmalıyım, temiz havayı içime çekmeliyim...

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. yazın bana nefes aldırdı canım.... şöyle derin bir nefes....

    YanıtlaSil
  5. sıkılınca ya da uyuyamazsam vs. kafamdaki düşünceleri bi kenara itip bir bitkinin yavaşça tohumundan çıkıp yeşerip çiçek açmasını hayal ederim,içimde bir huzur belirir. tavsiye ederim. geçenlerde çok güzel bir kuş ötüşü duydum, gidip yakından dinlemeliyim dedim ve işimi bırakıp kuşun öttüğü yere vardım ve o güzel ötüşünü kaydettim. ara sıra açıp dinliyorum,belki dünyadaki en güzel şarkıdan daha güzel,daha bir huzur,rahatlık veriyor insana.

    YanıtlaSil
  6. Depresyon geçirmenin hoş bir tarafı yok ama geçici olması güzel tabi Oyumben.

    Banucum yine erittin beni :D

    Aysema, bekliyorum leylak fotoğraflarını :)

    Unutuyoruz değil mi koşuştururken nefes almayı Owl. Bahar geldi oysa :)

    İvriz, ben de kuş ötüşü kaydettim bu fotoğrafları çekerken :D Gerçi bizim burada kuş sesi olmayan zaman yok. Bir gün şehirde yaşamam gerekirse ne yapacağım bilmiyorum :D

    YanıtlaSil
  7. Bana da oluyor ara sira. Benimkinin dayancak fizyolojik bir yani da yok. :)

    Demin saril saril yagmur yagdi yarim saat. Simdi gunes acti, ortalik mis gibi kokuyor. Hakikaten piril piril bir sabah var burda.

    YanıtlaSil
  8. Emrahcım fizyolojik ya da değil hepimiz kararıyoruz arada :) Ama mevsim hiç de kararılacak bir mevsim değil, biraz etrafa bakınca gülümsetiyor insanı. Bir de uzaklardan haber alınca tadına doyulmuyor :)

    YanıtlaSil