Çaresizlik...

Nisan 15, 2010

Yok, herşey güllük gülistanlık değil.

Zaten olması da mümkün değil biliyorum biliyorum ama.

Hiç olmazsa şu çocuk beni her öğlen ciyak ciyak bütün apartmana rezil ettirmese, ya da ben o kadar sakin ve umursamaz olsam ki (o kadar nasıl olunur, olunabilir mi bilmiyorum ama) gıkım çıkmasa... Ya da bir çözüm bulabilsem bu huysuzluklarına.

Öpsem olmuyor, sevsem olmuyor, ödül versem olmuyor, ceza versem olmuyor, bağrınsam olmuyor, kulak çeksem olmuyor. Hayır geçtim bütün mükemmel anne edalarından, bilsem iki patlatsam kendine geleceğini onu da yapacağım. Yok yok yok...

Hık deyip kalacağım bir gün.

Dur bakalım ne zaman.

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Canım böyle durumlarda alıp yavruyu dışarı çıksan bir faydası olur mu ki? Belki kendince ilgi çekmek, yakın olmak istiyordur.

    Hem sen de sakinleşirsin. Tedirginliğin belki ona da yansıyordur, belli etmek istemesen de...

    Hem bu dönemler de geçiyor. Ben de varım diyorlar böyle.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Handannn bunu yaşayacak en son annesin diye düşünüyordummm . Ben niye deliriyorum sence..
    1 tanesi ,3 kişi gibi aynen bu şekilde yapınca ben ne olurum sence
    yok çözümü :))

    YanıtlaSil
  3. Valla ne istiyor anlamış değilim Aysema. Sürekli sinirli sürekli hırçın. Oyun da oynuyoruz. Zaten sürekli sever, öper kucaklarım. Sohbet ederiz. Kendi istediği gibiyse herşey çok güzel ama değilse ciyak ciyak. Ben de yorgunsam artık sakin tutamıyorum kendimi onun bağrışlarına. Evde ha babam söylenip bağıran bir çocuk var. Ama isteklerinin hepsinin de yapılması mümkün değil.


    Ah, Öziiciğim, yine de dua et bir tane diye. Bir yandan birisiyle uğraşırken bir yandan da diğeri hırpalanmasın, hakkı yenmesin diye mücadele etmek insanı nasıl yoruyor bir bilsen.

    YanıtlaSil
  4. Ayy Handan,son yorumunu da ki;

    ''Ah, Öziiciğim, yine de dua et bir tane diye. Bir yandan birisiyle uğraşırken bir yandan da diğeri hırpalanmasın, hakkı yenmesin diye mücadele etmek insanı nasıl yoruyor bir bilsen''

    kısmını okuduktan sonra öyle yakın hissetmeye başladım ki sana kendimi:(

    YanıtlaSil
  5. :D İkisini dengelemeye açlışırken çift kişilikli falan olacağız yakında Banucum :D

    YanıtlaSil