:D

Ekim 11, 2007


Çok seviliyorum biliyorum ama doğum günüm diye bayram yapılmasına gerek de yoktu canım :) Şeker meker alıp bayram hazırlığı yapmaya gidenler bana da hediye bakmayı unutmasınlar sakın :D
Şimdi yaşımı karıştırmanın bir alemi var mı, tı tı tı...
"29"
Bundan sonra 29 olmaya karar verdim. Hep öyle kalıcam. Keyif benim değil mi ?
Herkese iyi bayramlar.
İyi ki doğdum :D Yani, yarın doğucam iyi ki :)

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. Handan'cımm senin gibi birinede bayram gibi doğum günü yakışır zaten.Doğum günün kutlu olsun,herşey gönlünce olsun.Daha nice yıllarda,hep böyle kalman dileklerimle..

    YanıtlaSil
  2. Doğum günün kutlu olsun Handaaaannn:))İyi ki doğdun:))Vee 29 iyi bir yaş ben çok sevmiştim seni seçiminden dolayı kutluyorum. Ben de 29 olucam sana uyacam da:))Perşembe de benim doğum günümmüş dün gece kardeşim hatırlattı. Bu seneler ne hızlı geçiyor yaa di mi?

    Handancım, seni görmeyi, okumayı, şarkılarını dinlemeyi, seni çoook seviyorum:))İyi doğduuunnn tekrar:))Gülümsemen yüzünden hç eksilmesin...

    YanıtlaSil
  3. nice yıllara.. ben de 30'da durmak istiyorum.. mümkün mü doktor???

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel doğum gününde bayram
    yapmak :) Sevdiklerinle birlikte
    nice güzel yaşlara ve bayramlara Handancım...

    YanıtlaSil
  5. Bir kere evet, iyi doğmuşsun. Yani iyi ki dün doğmuşsun da, bu 29 yaş olayına takıldım ben. bugün 29. yaşına giren birisi hangi tarihde doğmuş olabilir. 16 gün sonra 28 yaşına girecek olan bir kişi, niçin "abla" diye hitap eder kendisinden 1 yaş büyük olan kişiye. tı tı tı.. aklımdan geçen bütün soruları sormam bayramımızın pek iyi geçmesine neden olabilir, O yüzden ben 29 yaşındaki yaşıtlarımızın (veya ablalarımızın/abilerimizin) bayramını kutlarım öncelikle. kendilerini yaşlı hissetmelerine yardımcı olsun diye de ellerinden öperim. Ve bol gülümsemeli, sağlıklı uzun bir ömür dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Nice yıllara Handaaaan.

    29 mu, aaa yapma nie büyütüyorsun yaşını? Ben gördüm seni, taş çatlasa 24-26 arasındasındır :)))

    YanıtlaSil
  7. Gülçin, teşekkür ederim canım :)

    Katrecim, bak bu birkaç gün bana abla demen gerekiyor haberin olsun :)

    Joone, tabii ki mümkün :)

    Kirazcım, valla pek iyi olmuyormuş, bir daha bayrama denk düşürmemeye karar verdim ben :) İnsanın da kendine özel bir günü olmalı di mi canım :)

    Züper müper, ben senin derdini biliyorum, yaşım küçülürse el öpüp bahşiş alamam diye korkuyorsun :)

    Aslıcım sana ne ısmarlasam ki ben şimdi :)

    YanıtlaSil
  8. Canım handancım, demek burcdas aynı zamanda yaşdaş olmusuz. Aaa katrede bizimle aynı burcdan. İyi ki de dogmussun...Nice guzel yıllara sevdiklerinle..sağlık ve huzurla..

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Angel:)

    YanıtlaSil