~

Ekim 02, 2007

Yok yok durum o kadar kötü değil canım diyerek bu sabah yazacak birşeyler bulmaya karar verdim.

Meselâ en son gittiğim filmden söz edebilirdim. Ailece gittiğimiz köpek balıkları ve filler üzerine üç boyutlu bir film olduğunu hatırlayınca bundan vazgeçtim. Ondan önce Can'la gittiğimiz bir film vardı ama onu da hatırlayamadım bir türlü.

En son okuduğum kitaptan söz edebilirdim. Eeee, çocukluk kitaplarımı çıkartınca onların dayanılmaz cazibesine kapıldıydım. En son okuduğum kitap da Enid Blyton'un "Afacan İkizlerin Yeni Planları" oldu bu durumda. Geçiniz.

En son çocukları parka götürdüydük.

En son domateslerle uğraştıydım.

En son ütüm bozulduydu da bir daha filipis marka bir şeyim bozulduğunda servise vermek yerine atmanın daha iyi bir fikir olduğunu anladıydım.

Eeeee...

Tamam bu konuları kapatalım en iyisi.

Yarın. Yarın birşeyler bulacağıma eminim ...



Siz şimdilik müzikle idare ediverin :)

Have a Nice Day....

Not :Müzik susturulamadığı için kaldırılmıştır :)

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. ayyy ben de klip oynatayım. ne yazcam diye düşünüp duruyodum. tünaydın

    YanıtlaSil
  2. Kız ben bu klipleri otomatik çalıştıramıyom. Senin bön covi nasıl hemen çalmaya başlıyo. Bu madonna tıklamadan şarkı söylemiyo. Salak mı bu madonna. ayyy salak olan ben miyim? acil cevap.salakmıyım değilmiyim ona cevap vermicen .you tube da ayarı nası yapcaz onu söyleyecen.mümkünse benim bloguma yaz.
    not: türkçemisi temis tutalım.

    YanıtlaSil
  3. tamam sayende bi site daha öğrendim. :D

    YanıtlaSil
  4. benim boslugun sebebi de su klipleri koymayı becerememekten Handancım. Diyorum ki sen yazacak birsey bulamayınca bu tur konularda bize tüyo versen. Soyle yazınca müzik cıkar, böyle yapınca görüntü de olur gibisinden. İşin inceliklerini bir yıldır ogrenememişim.

    YanıtlaSil
  5. Selam Handaaann:))Bunlar yorgunluktan bak ben sana söyleyeyim. Biliyor musun ben senin ne fotolarını görebiliyorum ne de şarkılarını dinleyebiliyorum:(( Sapıttı benim pc. Göçmesi an meselesi:((Görüşemezsek bi daha hakkını helal et. Gerçi birlikte yemedik içmedik ama yemiş-içmiş kadar olduk...Haydi iyi bak kendine ve oğluşlara...

    YanıtlaSil