Sen Bi Doktora Hidecektin Noldu O İş Handan

Ekim 01, 2024

Olmadı o iş yine :D


Yani benim doktora gidip de bir tedavi aldığım zamanlar bir elin parmaklarını geçmez. Bi safra kesem alındıydı. O sırada da öldürüyorlardı az kalsın. Hee küçükken kalça çıkığını tamir etmişler en azından. Çok şükür. O zamandan belliymiş gerçi iskelet sistemimin hali. Anneme diyorum iskelet sistemimden çalışmışsınız :D

Parmaklarım ağrır doktora giderim romatizma değil sonucu çıkar dönerim. Ama tedavi yoktur. Ne bileyim dizim ağrır, buz koy. Bir ara inanılmaz baş ağrısı çekiyordum, bıçak gibi sokulan bişe. Çok önemli olabilir bu dediler ,parol tedavisiyle sonuçlandı.  Burnum tıkanıyor ve tıkanıyor. Alerji ilaçları spreyleri falan bir işe yaramıyor eskisi gibi yüz üstü yatamıyorum artık. Yan yatmam gerekiyor. Bu sefer de omuzlarım ve kalçalarım isyanda. 

Neyse , omzum ödem yapmış. Doktor düştüğüme çok emindi, hatta o kadar emindi ki beni bile inandıracaktı. İlaçlara devam ve buz yap dedi. O ilaçların ağrı kesici dışında bir etkisi yok. Yine buza kaldı bütün umudum.

Boynumda da fıtık yokmuş. Hareket verdi. E bunları ben zaten yapıyorum pilateste dedim. O zaman fizik tedaviye git dedi. Niye ağrıyor bilmiyoruz tabi.

Anlaşılan dizlerim, çıplak ayakla yürümemi engelleyen işaret parmağım, kistli sol kalçam, ağrıdan telefonla yazı yazarken bile zorlandığım sol baş parmağım, makas kullanamayan sağ el bileğim, neredeyse üç sene önce sakatlanıp hâlâ tam düzelmeyen sol omzuma sağ omzum ve boynum da eklenerek ağrı konusunda bingo yapmaya ilerliyor bütün eklemler. 

Neyse bir sonraki yazıda tatil fotoğrafları paylaşacağım. Bu da burada tarihe not olarak dursun. İki aydır geçmeye boyun tutukluğunun geçmesini kutlarız inşallah bir ara.

Benzer yazılarım

0 Yorum