Oradan Buradan

Ekim 20, 2024

Annemin apartmanının tadilatı bitmeye yaklaştı sanırım. Tamamıyla bittiğinde bir huzur göreceğim sanırım. Bakalım.



Boynum için doktorun verdiği egzersizleri yapıyorum. Boyun fıtığı olmuş anlaşılan. Anlaşılmayan kısmı ise, anacım bir sabah kalktım boynum tutulmuş diye mi olur bu yaaa. Öncesinde bir rahatsızlık hissetmez mi insan. Dedim ama bir akşam sağlam yatıp ertesi sabah topallayarak kalkmış, ayak parmağında kemik erimesi mi kas sıkışması mı ne ise onu olmuş bir geçmişim de yok değil.  Kafamı sağa sola çevirmek bir azap. Yukarış aşağı çevirmemi de doktor yasakladı. Aklıma gelmemiş iyi diyorsun doktor da yemek, bulaşık, ütü, temizlik, onları nasıl yapıcak başımı eğmeden demek. Omuzumda da kocaman bir ödem. Ağır kaldırmayacakmışım. Sağ kol bu, tencereyi de kaldırıyor, ütü dediğin şey bir saat sonra eşek ölüsü kadar oluyor, çaydanlık bile ağır . 


Neyse , bunlar alıştığım şeyler. Asıl çalışmadığım yerden çıktı zorlu bir imtihan. Şu an karman çorman bir haldeyim. Hem kaskatı hem dağınık. Ben ona o kadar demiştim bunu bir kere yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum diye oysa. Dualarınız bizimle olsun. Geçti geçti...


Benzer yazılarım

10 Yorum

  1. Sevgili Handan, gençlikten olmuş diyeceğim aramızdaki espri yaşlılık demiyoruz ama sen bize göre çok gençsin geçti gitti sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun Sevgili Handan, neyse kafanı karman çorman yapan şey, bir çırpıda geçsin gitsin. 🙏💜

    YanıtlaSil
  3. Ne yazsam bilemedim. Kalbim seninle... Umarım tez zamanda kolaylaşır her şey...

    YanıtlaSil
  4. Geçsin gitsin bugünler, sağlıkla neşeyle devam Handan!

    YanıtlaSil
  5. Hayatın sana kolaylaşmasını diliyorum :)

    YanıtlaSil