İnsan Sevdiği Şeyi Yaparken Güzelleşiyor

Mart 17, 2024


Şu elbise ile poz verdiğimde şöyle gözüküyordum. Tabi yine bir avize kurbanı da olmuşum o ayrı. Can Metehan'ın odasına aldığı sorgu lâmbasını antreye taktığından direk tepeden üzerime vuran sorgulama ışığı iyice beter gösteriyor.



 Dans videosundan çıkarttığım fotoğraflar da bunlar. Arada bir yirmi yaş oynamış neredeyse :D

Yirmi yıl önce aldıydım elbiseyi, o günlere dönüşüm:D

Elbise esnek , ve giyerken çatur çatur sesler çıktı anacım, nasıl sığdın diye sormayın:D İçimdeki korseyi sonuna kadar sıkmışken bile göbeğim fırtlamıştı ama önden belli olmuyor tabi . O şekilde dansı yapmayı başardım ya , hahaha.

Dansı da şurada bulabilirsiniz .

Hepinize mutlu pazarlar. Bende bugünün en büyük amacı Can'ı uyandırmadan akşam ezanına ulaşmak. Oruç tutmaya karar verdi, çok gerginim :D Açken inanılmaz sinirli bi tip olduğundan genelde oruç tutma diyorum, bugünü kazasız belasız bitirirsek iyi .


Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. güzel olmuşsun Handan hiçde kilolu değilsin. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülya, geldi geldi burada durdu kilo vermem. Görüntü olarak memnunum halimden de baca ağrım geçecek kadar inebilseydim iyi olacaktı .

      Sil
  2. Güzelliksin:)) çatır çutur dedinya güldüm inan ki:)) ben elimde bu kadar eski yıllara ait bir giysi tutamıyorum, olmuyor mu modası mı geçmiş hemen elimden çıkarıyorum.
    Allah kabul etsin oruçlarınızı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Modası geçeni hiç atmam, nasılsa yine gelecek o moda :D

      Sil
  3. Güzellik ille de zayıflıkta gizli değilse eski fotoğraflar da çok güzeldi. Yapay zeka bu konuları da çözümlüyor mu yoksa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo, zayıflık güzelliktir demedim aslında, çok şeyden bahsedince hepsi birbirine karışmış :) Dans ederken daha güzel gözüktüğümü, çünkü o sırada mutluluğumun yüzüme vurduğunu anlatmaya çalışmıştım, olmamış .

      Sil
  4. Ben de atamıyorum herşeyi. Neyse ki artık kızım alıp alıp giyiyor 🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden benimkileri de oğlanlar giyiyordu ama artık ben onlarınkini giyiyorum :D

      Sil