Hadi Benimle Kampa Gelip Kuş Gözlemleyin :)

Mayıs 19, 2022

Geçen hafta bir gecelik kamp kaçamağı yaptık. Öyle iyi geldi ki. Şu ana kadar İstanbul içinde gittiğimiz kamp yerleri arasında (ki sanırım bu beşincisiydi)  en sevdiğimiz oldu diyebilirim. 

Dün fotoğrafları şarkı falında paylaşmıştım. Bugün de kalan bir kaç tanesini yayımlayayım.


Baharda her yer başka güzel oluyor. Çiçek toplamaya bayılıyorum.

Kırmızı kareli masa örtülerinin mutlulukla bir alâkası olmalı:)


Şu manzaraya karşı uzuun uzuuun oturdum, kuş sesleri dalga seslerine karışıyordu.



İlk defa beş dakikada karavanı park ettik. Hiç bu kadar hızlı olmamıştık. 


Salata, közde patlıcan biber salatası ve mangalda tavuk kanat kampların olmazı.


Ve kitap. Gerçi çok da okuduğum söylenemez, gözlerim sık sık manzaraya kaymış olabilir.

Bu sefer videosunu da editleyebildim. Hatta kendime iş edindim, bu ay sonuna kadar bütün kampların ve Fransa kaçamağının editlerini bitirip yayımlayacağım. Şu hayatımda üretici olarak ortaya koyduğu tek şey video ve fotoğraflar. Onun dışında paso tüketiciyim.

Vidoyu buraya sonra alacağım.  Şimdilik linkini koyuyorum gidip youtubetan izleyip beğenin, yorum yapın felan.  Destek çıkın arkadaşınıza. Mutlu oluyom birileri yorum yazıp üç beş beğeni alınca.

Hımmm, linkler fotoğraflarda. İlk fotoğrafa son videoyu koyacağım.  Diğerlerine de başka videolarımı ekleyeyim,  bakın bakalım size neresi çıkacak :D 


Benzer yazılarım

12 Yorum yap

  1. hepsini tek tek dolaştım beğendim...

    YanıtlaSil
  2. Her kare ayrı muhteşem ama benim başlığı hakikaten gerçekmiş gibi algılamam aaa handan onunla kampa gelecek şanslı blog okurunu belirliyor diye heyecana kapılmam? :))))
    Bavyera'nın bayrağı mavi beyaz kareli ya, burada çok kullanılır masa örtüsü olarak. ben de severim pötikareli örtüleri, kesinlikle haklısın mutlulukla ilişkisi olmalı!!! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha gelmek isteyeni götürürüm Ceren :)

      Sil
  3. İkinci fotoğraftaki keyfi iliklerime kadar hissettim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de baktıkça o âna dönüyorum Şule :)

      Sil
  4. :) Karavan alma isteği depreşiyor içimde. Aslında eşimle bir karavan tatili yapıp (kiralayarak) deneyimlemek istemiştik. Belki sonra alırız diye. O sene yaza pandemi patladı. Karavan fiyatları falan da hak getire tabii. Bakalım belki ilerde deneme şansımız olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de karavan tatili planlarken pandemi olmuştu She:) Aldığımız için mutlu olmadığım tek gün yok:) Muhakkak deneyin .

      Sil
  5. Kareli masa örtüleri konusuna katılıyorum:) Bayılırım. Sırf masalarında mavi-beyaz ya da kırmızı-beyaz kareli örtüleri var diye o lokantada, kafede yiyip içmişliğimiz çoktur:)

    YanıtlaSil
  6. Manzaran harikaymış gerçekten 😊

    YanıtlaSil