Kendi Hayatımızı Seyretmek

Eylül 24, 2021



 

Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Geçen sene tüm yazı arka balkondaki salıncaktan karşıdaki yemyeşil tepeleri izleyerek geçirmiştim ve çok iyi gelmişti. Bazen sakince uzaklara bakmanın inanılmaz iyi etkileri olabiliyor. Ağacına benden selam söyle Handan :)

    YanıtlaSil
  2. Pencerenin önünde ağaç olması büyük bir armağan bence. Bazen kendimi ağacın ziyaretçisi olan serçe karga ve kumrulara kaptiriyorum. Arada kedilerde oluyor ağaçta. Onları izlemek bir şekilde iyi hissettiriyor. Bu anlamda şanslıyız galiba 😉🙂

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Hahha, dikkali kadın. Bu defter, yatakta başucumda duran defter :)

      Sil
  4. Hayatımıza karşıki evin penceresinden bakmak. Çok hoşuma gitti bu sözünüz, not alacağım bir kenara :) Yürüyüş yaparken, arabayla seyahat ederken göz gezdirdiğim ışıkları açık pencereler, balkonda oturanlar, mutfakta yemek hazırlayanlar, kısacası hiç tanımadığım insanların tanıdık gelen hayatları hep çok başka hissettirmiştir bana. Oturup binalara bakarken gözüme çarpan birkaç daireye kendimce hikayeler uydurmayı, tahminlerde bulunmayı çok severim :)

    Biz de İstanbul'da yeşil bir muhitte yaşıyoruz çok şükür. Balkonumuzun önünde yaz aylarında misler gibi kokan bir ıhlamur ağacı var. Buraya ilk taşındığımızda, ben yedi sekiz yaşlarındayken de bizimleydi, neredeyse yirmi olacağım hala bizimle. Ağaçlarla ortak bir geçmişimin olması çok mutlu ediyor beni :)
    Büyükşehirlerde bu tür şeyler gerçekten de büyük bir lütuf. Hayatımızda daha nice nice iyi kiler ve içten gelen şükürler biriktirmemiz dileği ile,

    -Küçük Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ışıkları açık sımsıcak örüben pencerelerden birisinde de kendimizin yaşadığını unutmadan hayatımızın güzelliklerinin tadını çıkartalım hep Küçük Hanım :)

      Dileğine yürekten katılıyorum.

      Ihlamur ağacının kokusu buralara kadar geldi :)

      Sil
  5. Ağaçlar bizim pencereden epey aşağıda ama ben de karşı binanın kırmızı damından görünen Büyük Ada'nın yeşil ağaçlı tepelerine bakıp dururum. Tek endişem sahili kaplayan gökdelenlerin yavaş yavaş manzarama yaklaşması.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de manzarama gökdelenler gelmeye başladı hafiften Mehtap, ne zaman duracak bu saçma yapılaşma bilmiyorum.

      Ah, ada kaçamağı yapmak istedim, tam mevsimi:)

      Sil