Aklımdan Geçenler

Nisan 15, 2017

On günlük festival maratonum bitti. Bugün içinde son iki filmi de yayımlayacağım. Ooo bunu seyretmeyi çok isterim diye seçtiğim film olmasa da bu sene gittiğim bütün filmleri sevdim. Özet olarak bahsederim belki topluca.

Dün yirmi bin adım atmışım. Onun için bugün koltuktan kalkmasam mı diyorum :) Hehehe, evim karman çorman olduğundan öyle bir şansım yok tabi ama bacaklarım ağrımış valla.


O yirmi bin adımın bir sorumlusu da bu güzellikler. Kadıköy'e yürüyerek giderken yolda gördüğüm çiçekçiye uğrayabilmek için dönüşte de yürüdük çünkü :) Epeydir balkonumda karanfil ve sardurya dışında çiçek yoktu, güzel oldu :) Umarım kargalar bunları da söküp götürmez.

Kitabım Ustam ve Ben'i sevdim. Okuyacak vakit bulmuş olsam biterdi çoktan ama yarın dünyadan uzaklaşıp kendi kabuğuma çekilmek için onu kullanmak istiyorum.


Az ye sık ye şeklinde kilo veremeyince (Büyük ihtimal ya az ya da sık kavramımda bir sorun var :D)  ben de seyrek ye çok ye moduna geçtim. Yediğim zaman tadını çıkartarak istediğim şeyi yiyorum ama arada sadece su içiyorum. Bir de bunu deneyelim anacım :) Mayısın yirmisine kadar şu göbeği azıcık eritmeliyim. Sırtımın krampları, dizimin ağrıları ve burnumun tıkanmalarına da iyi gelir belki. Aslen on beş kilo versem ideal olacak ama ben beşe de fitim :)

Festivalde erken bilet almam sayesinde evde tembellik yapmaktan kurtuldum. O biletleri almasaydım eminim filmlerin hepsine gitmezdim üşenip. Önümüzdeki hafta için de kendime bir gezi plânı yapsam da ayaklansam yine. Meselâ Kâğıt Salıncak Büyükada'daki papatyaları yayımlamış (tıkla) burnumda tüttü kokusu :)

Bacaklarım cidden çok ağrıyor yav, yaşlanıyor muyum ne :) Oysa Can'ı Sarıyer'den Beşiktaş'a yürüttüğüm günler dün gibi :)

Şimdi gidip şu evimle ilgileneyim azıcık, bugün işleri bitirirsem yarın gidip vatani görevimi ülkeme  hayırlı olsun diye yerine getirdikten sonra dünyayla alâkamı kesip kendimi pozitif şeylere vermeyi düşünüyorum.

Hepinize günaydın.

Benzer yazılarım

17 Yorum yap

  1. Kitaptaki alti cizili yer, nede guzel cuk oturmus gundeme:)
    Ciceklerin uzerine ince file gibi birsey atarsan kargalar sokemez bence Handan. Gerci arsizlarida var biliyorum ama bir oneri yinede:))
    Dun gibi olan seyler dunde kalsa da kabul etmemekte ki dirayeti 90 yasina kadar gosterelim. Yaslanmak yasak, o kelimeyi lugattan cikariyoruz:)) Ama kilo verme isine 4 elle sarilalim diyorum. Zira bacaklara bu kadar yuklenmeye hakkimiz yok:)( birgu kilo verip o gobek cikintisindan kurtulacagiz, ben umutluyum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaptaki yazı o kadar güzel anlatmış ki Mevlüde.

      File atmayı denedim ama çiçekleri de zedeleyecek gibi oldu, görüntüyü de sevmedim.

      Gösterelim, değil mi, kabul etcez de ne olacak :) Evet bu sefer kararlıyım, üzerimde fasladan ağırlık taşımaya son :)

      Sil
  2. Geçmiş olsun o kadar yürüyünce bacak ağrısına nasıl dayanıyorsun??:( çiçekler çok güzeller maşallah yumurtalar ne ? Kitaptan alıntıyı okudum beğendim güzelmiş. Kilo vermeye o kadar takma ya, sağlıklı ol kilolu ol bence nasıl?:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bacaklarım ağrırken yağların yandığını düşünüp dayanmaktayım Müjde :) Ama şimdi c vitaminli asprin içtim :)

      Yumurta değil onlar taş :) Belki toprağı eşelemelerine engel olur diye koyayım dedim ama biraz daha bulmam lâzım :)

      Kilo vermeyi kafama takmam lâzım arkadaşım çünkü benim iskelet sistemim çöküyor kilo aldıkça. Sağlıklı ve kilolu olamıyorum.

      Sil
  3. Çiçekler çok güzel☺️ Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiçekler hep çok güzeller Persephone, benden de sevgiler:)

      Sil
  4. Yarın evet bende gömülüp pozitife yönelmeyi planlıyorum :) Güzel olacak güzel ♥

    Ahhh o ağrılar :( çıtır çıtır eklemlerimin sesinden bazen korkuyorum vallahi. Bir de mübarek ağrıdımı feci ağrıyor. Olsun ama gezelim biz yinede... O papatyalara gidersen benim için de keyfini sür ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Kadıköy'de yaşadığımdan gayet olumluyum ama burası başka bir dünya olduğundan bilemiyorum Şebo. Yine de enerjimi güzele yönelteceğim :)

      Benim eklemlerden de öyle sesler geliyor ki kapı olsa yağlardım :)

      Papatyalara gidersem, söz :)

      Sil
  5. Kemik dansitometresi kemiklerle ilgili sorunları ortaya çıkarıyor. İhmal etmeyin lütfen.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kemikten çok eklemlerim sorunlu Makbule Hanım, birer birer sorun çıkartıyor hepsi. T

      Benden de sevgiler :)

      Sil
  6. Tam dört gündr geziyorum kara sular indi valla sel aldı bacaklarımi benmde :) yarin son ondan sonra yatişa gecelim biz senle :) ciceklere bak yaa oy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen neden gezip duruyorsun bakalım Özlem :) Ben şu anda çöktüğüm koltuktan kalkabilir miyim ki hesabı yapıyorum :) Çiçeklerim güzel olmuş di mi :)

      Sil
  7. Tebrikler valla. Walk walk walk 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün de Kadıköy'e yürüdüm ama bacaklarım ciddi isyanda Derya :)

      Sil
  8. Kas agrisidir alisirsin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha,yıllardır her sabah en az kırk dakika yürüyorum, gideceğim yerlere de yürürüm çoğunlukla ama onlar da her gün ağrıyorlar Derya, napalım, alışmıyor benim vücud, idare edip gidiyoruz :)

      Sil
  9. Vay be, yirmi bin adım... :)
    Tebrikler, efendim! :)

    YanıtlaSil