Yeni Yılın İlk Haftası Bitmiş Bile...

Ocak 08, 2014

Zaman artık o kadar çabuk geçiyor ki... Sanırım günlük hayatın koşuşturmaları dışında elektronik hayatın da bunda etkisi çok. Bazen elime tablet alıp saatlerce ona bakabiliyorum amaçsız. Oysa herşeyi kapattığında, beş dakika bile güzel bir sohbetle uzun tadlar bırakabiliyor ardında.

Benim ilk haftam dolu dolu geçti:-)

İlk sabah kahvaltıda bizdeydik, kalabalıktık, çok güzeldi:-)  Öğleden sonra ise tembellik yaptım:-)

İkinci gün Kürşadlara gittik, Aynur nefis bir sofra hazırlamıştı, yine hep birlikteydik:-)  Yılbaşı hediyesi olarak birbirimizden habersiz birbirimize almış olduğumuz Tabu ile oynadık. Çocuklarımı seyrettim gülümseyerek oyun sırasında:-)

Minare Gölgesi'ni okudum. Başlamamla bitirmem bir oldu, hüzünlü ve güzel bir İstanbul kenar mahallesinin öyküsüydü. Sevda'nın bloğunda görmüştüm. Onun sayesinde bayağı değişik yazarla tanıştım, ne güzel:-)

Bir akşam dışarda yemeğe çıktık ailece ve yemek boyunca ingilizce konuştuk:-)  Sonra yan masamıza İngilizler gelince komik duruma düşmüşüzdür kesin ama kimin umrunda. Hepimiz cümle kurmaya çalışırken pek eğlendik, kimse cep telefonuna bakmadı:-)

Pazar sabahı Can'ın ağabeyine kahvaltıya gittik. Şehrin öteki ucunda olduğundan ancak pazar sabahı trafiksiz zaman diliminde gidiyoruz:-)  Çok uzun oturmasak da güzel bir değişiklik oldu. Yolda müzik keyfi de cabası.

Hava gayet güzel olduğundan çocuklar Noel Baba hediyelerini dışarda kullanma şansı elde ettiler. Zaten Noel Baba da onlar arada dışarı çıkıp temiz hava alsınlar diye getirmişti o hediyeyi. Kocaman tekerlekli uzaktan kumandalı arabaların peşinden koşturarak gitmelerini izlemek gülümsetti beni. Tabi bir torba pili ertesi gün pil kutusuna atarken biraz düşüncelere dalmadım değil:-)

Bir akşam da Kürşadlar bize uğradılar,  önce yemek yedik. Can'la Kürşad helikopter uçururken Aynur'la Bilgiç obeb okek çalıştılar:-) Kestaneler bu sefer kurtlu çıktı hep , pazardaki çocuğa söyleyeceğim.

İngiltere'den gelen arkadaşımla Kadıköy keyfi yaptık. 10 gün daha burada, cumartesi gece partisi yapmak için sözleştik, umarım yapabiliriz:-)  Çok çok yedik, minik güzel dükkanları dolaştık. Moda'daki  Kemal Usta 'daWaffle yemediyseniz, muhakkak tavsiye ediyoruz:-)

Puzzle yaptım bu arada. Nadal'ın final oynadığı çok güzel bir tenis maçı izledim. Arada kar özlemimi kayak yarışmaları ile telafi ettim. Köşede duran yüzüne bakmadığım örgümü elime alıp kirpi yünden başladığım atkıma devam ettim. Bitirip şapka örmeye başlayacağım:-)

Ay ne haftaymış:-)

Umarım yılın kalanı da böyle verimli ve keyifli geçer:-)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Maşallah dolu dolu geçmiş :)

    YanıtlaSil
  2. :-) Gerçekten öyle olmuş Hamiyet, ben de buraya yazarken fark ettim:-)

    YanıtlaSil
  3. Ne cok sey yapmissin .guzel gecirmissin....

    YanıtlaSil
  4. İlk hafta güzel geçti Mehtap, devamı da böyle geçer umarım:-)

    YanıtlaSil
  5. Hızına yetişemiyorummmmm

    YanıtlaSil
  6. Bakma sen, ben de yetişemiyorum bu kadar hıza, dinlenmem lâzım Öziicim:-)

    YanıtlaSil